Gedeon odehrál devadesát minut | SK Slavia Praha
Více

Gedeon odehrál devadesát minut

KARLOVY VARY - Patrik Gedeon znovu hraje soutěžní fotbal. Nastoupil do poledního kola ČFL a na velice těžkém terénu dobrým výkonem pomohl našemu béčku ke třem bodům. Náš záložník absentoval od 10.září, kdy si v ligovém utkání v Plzni poranil koleno.
KARLOVY VARY - Patrik Gedeon znovu hraje soutěžní fotbal. Nastoupil do poledního kola ČFL a na velice těžkém terénu dobrým výkonem pomohl našemu béčku ke třem bodům. Náš záložník absentoval od 10. září, kdy si v ligovém utkání v Plzni poranil koleno.

Na to utkání asi jen tak nezapomenete, jak se vůbec vaše zranění stalo?
„Střílel jsem na branku, obránce mne zablokoval, netrefil vůbec míč... Rozhodčí nepískl ani faul, ale myslím, že to měl být faul i žlutá karta. Přetrhl jsem si postranní vaz v koleni. Tři týdny jsem měl sádru. Teď už naplno trénuji, trenér chtěl, abych odehrál nějaké zápasy, už jsem plánoval, že nastoupím v Příbrami. Tam to ale nevyšlo, mohli hrát jen dva hráči ze soupisky."

Dočkal jste se dnes, na pěkně zrádném terénu, neměl jste z toho trochu obavy?
„Chtěl jsem hrát, měl jsem velkou chuť. Ne, vůbec jsem se nebál. Jsem v pořádku."

Co říkáte výkonu juniorky, hráli velice poctivý fotbal, nemyslíte?
„Paráda, předvedli jsme výborný výkon. Petr Janda hrál perfektně, dal dva góly. I ostatní hráli dobře, například Milan Černý. Jsou všichni myslím ročník osmdesát osm, jsem o třináct let starší. Je vidět, že v sobě mají talent, jsou budoucí nadějí Slavie."

Milan Černý se s vámi vrátil po zranění a stejně jako Adauto dal rychlou branku...
„Měl v poháru ve Dvoře Králové smůlu, dostává se do toho, jen říkal, že potřebuje trochu dohnat kondici, ale to on určitě rychle dokáže."

V áčku se v záloze pěkně přiostřila konkurence, asi budete muset o místo v sestavě znovu bojovat...
„Určitě, ale já jsem rád, že to klukům jde, mají dobré výsledky. Já mohu naskočit na deset, patnáct minut. Když se bude dařit, mohu se tam ztratit. Hra je výborná, mám z toho radost, i když nehraju. Holt musím počkat, až se někdo vykartuje, ale nikomu to samozřejmě nepřeju." (úsměv)

Takže chuť ani v takové zimě nechybí...
„Je škoda, že už ČFL skončila, šel bych si zahrát i příští týden."

Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články