Slavia odletí ve středu do Norska | SK Slavia Praha
Více

Slavia odletí ve středu do Norska

PRAHA - A je tu druhý díl letošního napínavého seriálu s názvem Pohár UEFA! Slavia ve středu ráno odletí na sever Evropy, do chladného Norska, kde na ni čeká houževnatý Viking Stavanger. Speciál CSA vzlétne z letiště v Ruzyni v 9:00. Cesta potrvá přibližně dvě a půl hodiny. Hráče čeká ve středu tradiční předzápasový trénink (v 18:00) a lehký dopolední trénink v den utkání. Své dočasné ubytování najdou v hotelu Clarion. Podle našich zpráv nepřivítají Slavii ve Stavangeru sněhové závěje a tuhá zima, kterou si se skandinávskou zemí spojujeme. Díky mírnějšímu klimatu na jihu Norska v tomto městě sněží jen zřídkakdy, počasí připomíná...
PRAHA - A je tu druhý díl letošního napínavého seriálu s názvem Pohár UEFA! Slavia ve středu ráno odletí na sever Evropy, do chladného Norska, kde na ni čeká houževnatý Viking Stavanger.

Speciál CSA vzlétne z letiště v Ruzyni v 9:00. Cesta potrvá přibližně dvě a půl hodiny. Hráče čeká ve středu tradiční předzápasový trénink (v 18:00) a lehký dopolední trénink v den utkání. Své dočasné ubytování najdou v hotelu Clarion.

Podle našich zpráv nepřivítají Slavii ve Stavangeru sněhové závěje a tuhá zima, kterou se skandinávskou zemí spojujeme. Díky mírnějšímu klimatu na jihu Norska v tomto městě sněží jen zřídkakdy, počasí připomíná spíše britské ostrovy. I v době pobytu Slavie se očekává sychravo, mlha a samozřejmě déšť.

Norská liga už skončila, Viking se v herním tempu udržuje pouze v přátelských zápasech, z nichž ten poslední odpadl kvůli špatnému terénu. Pro trenéra Roye Hodgsona bude zápas proti Slavii zřejmě posledním domácím střetnutím ve Stavangeru. Zkušený kouč, který ve své kariéře vedl Inter Milán, ale i švýcarskou reprezentaci, se chystá převzít finský národní tým.

Trenér Karel Jarolím oznámí nominaci hráčů pro zápas během úterý, budeme vás o ní informovat, sledujte web. Zatím je jasné, že mimo hru je mexický záložník Cesareo Victorino, který si obnovil zranění kolene.

Kouč Hodgson může počítat s několika uzdravenými hráči - brankářem Anthony Bassem a Ronny Deilem. Zdravotní problémy má Kanaďan Sandro Grande, Maďar Péter Kovács a švédský fotbalista Fredric Lundqvist kvůli zraněním určitě nenastoupí.

Cestu naší výpravy budeme podrobně sledovat v článcích a fotoreportážích. Z utkání vám přineseme tradiční on-line reportáž a zpravodajství. Střetnutí můžete také sledovat na programu ČT 2.

Dalším soupeřem červenobílých bude 30. listopadu v Praze Monako, které ve čtvrtek přivítá doma Hamburk. Na pražské utkání už bylo prodáno přes šest tisíc vstupenek.

Aktuálně

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Výhra s Libercem na úvod nadstavby

22. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zvládly otočit nepříznivý průběh zápasu a v úvodním utkání nadstavby porazily na domácí půdě Slovan Liberec 4:2. Střelecky se prosadila Franny Černá, Gabriela Šlajsová, Tereza Krejčiříková a Tereza Szewieczková.

Další články