Slavia ztratila první ligové body | SK Slavia Praha
Více

Slavia ztratila první ligové body

PRAHA - Slavia ve třetím kole 1. Gambrinus ligy ztratila první body. Na Strahově podlehla mistrovskému Liberci 0:2. Branky dali v 5. minutě Holenda a v 51. Zb. Pospěch. Šance Slavie měli v prvním poločase Vlček a Gaúcho...
PRAHA - Slavia ve třetím kole 1. Gambrinus ligy ztratila první body. Na Strahově podlehla mistrovskému Liberci 0:2. Branky dali v 5. minutě Holenda a v 51. Zb. Pospěch. Šance Slavie měli v prvním poločase Vlček a Gaúcho, brankář Marek Čech jejich střely zlikvidoval. Červenobílým se utkání nepovedlo zejména v obraně, hosté se mohli trefit víckrát.

„Úvod zápasu rozhodl o tom, že jsme tahali celou dobu za kratší konec. Nechali jsme se snadno obehrát v situaci jeden na jednoho a soupeř šel do vedení. Skýtala se nám šance k nadechnutí a návratu do zápasu, ale Standa Vlček svoji příležitost nedal. Do druhé půle jsme stáhli hru na tři obránce, chtěli jsme zhustit střed hřiště. Nechtěl jsem si to připouštět, ale na týmu se asi trochu projevila únava z náročného programu, málo jsme běhali. Proti organizovaně a dobře hrajícímu soupeři to pak bylo o to těžší," řekl trenér Slavie Karel Jarolím. „Se vstupy do utkání musíme něco udělat, je to o koncentraci, musíme se nad tím velmi zamyslet," dodal slávistický kouč.

„Naši hráči odvedli dobrou práci, poctivý výkon, který rozhodl o výsledku utkání. Povedly se nám vstupy do obou poločasů, kdy jsme vstřelili branky," řekl trenér Liberce Vítězslav Lavička.

Utkání jsme sledovali on-line
Fotografie
Zápasový magazín Poločas (PDF, 3.9 MB)
Video

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články