Kapitán: Soupeř vyhrál zaslouženě | SK Slavia Praha
Více

Kapitán: Soupeř vyhrál zaslouženě

PRAHA – Slávisté se po první letošní porážce, kterou jim na domácím stadionu připravil mistrovský Slovan Liberec, na únavu nevymlouvali, chyby hledali jen u sebe. „Góly jsme si dali sami, tohle se nám nesmí stávat,“ řekl zklamaně Stanislav Vlček...
PRAHA – Slávisté se po první letošní porážce, kterou jim na domácím stadionu připravil mistrovský Slovan Liberec, na únavu nevymlouvali, chyby hledali jen u sebe. „Góly jsme si dali sami, tohle se nám nesmí stávat,“ řekl zklamaně Stanislav Vlček.


Lukáš Jarolím sportovně uznal, že Liberec byl lepší. „Úplně sami jsme si branky nedali, velký podíl na nich má soupeř. I když jsme mu to hodně usnadnili. Při  prvním gólu jsme otevřeli cestu do obrany, Holenda to měl moc jednoduché,“ litoval náš kapitán. „To jsem ještě měl štěstí, že jsem stál na správném místě na lajně, byla to prudká střela, která by jinak skončila jistě v síti, stačil kousek,“ vzpomněl si na svůj brankářský zákrok při další šanci.  


„O přestávce jsme stáhli hru na tři obránce,  stejně jako s Teplicemi, ono je to svým způsobem jedno, kolik hráčů v obraně je, každopádně útočníci nesmí mít tolik prostoru. Bohužel přišel druhý gól,“ svěřil se s taktickými plány záložník.

 „Na únavu se vymlouvat nebudeme, jsme na takový rytmus zvyklí, Liberec na tom byl stejně, souhlasím s tím, že vyhrál dnes zaslouženě.“ 

Slavia ze čtyř zápasů v nové sezóně tři vyhrála. „Doufám, že se s prohrou vyrovnáme, vloni jsme začali mnohem hůř. Bude víc času na trénink a přípravu na Brno,“ přál si na závěr kapitán.

Aktuálně

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Další články