Juniorka zaslouženě prohrála s Krčí | SK Slavia Praha
Více

Juniorka zaslouženě prohrála s Krčí

PRAHA/XAVEROV - V osmém kole ČFL prohrálo naše béčko s Krčí vysoko 1:3. Hostující Vojtíšek nastřílel do naší sítě hattrick. Za Slavii snižoval v závěru z penalty Dočkal.
PRAHA/XAVEROV - V osmém kole ČFL prohrálo naše béčko s Krčí vysoko 1:3. Hostující Vojtíšek nastřílel do naší sítě hattrick. Za Slavii snižoval v závěru z penalty Dočkal.

Do utkání vstoupili aktivněji hosté, Waldhauser hlavičkoval vedle branky z nadějné pozice hned v první minutě, o chvíli později pálil vedle z voleje Viskup. Ve 22. minutě už Krč vedla, po centru Kordiaka poslal míč do sítě Vojtíšek, ačkoliv si brankář Hanuš na míč sáhl, brance zabránit nedokázal.

Slávistům chyběl v útočné fázi důraz a také dobrá finální přihrávka v rychlých protiútocích, za zaznamenání stojí asi jen hlavička Táborského po centru Nečase, která ale mezi tyče nezamířila.

Pět minut před koncem poločasu se stalo něco už jen málo vídaného, hostující útočník Houštecký opravil špatný výrok rozhodčího a přiznal autové vhazování Slavii. Jeho spoluhráči ještě stačili před přestávkou přidat druhou branku, po průniku Viskupa se prosadil znovu Vojtíšek.

Slavia šla do druhé půle s odhodláním srovnat krok, ale Vácha mířil z trestného kopu vedle, organizovaně hrající hosté obrat nepřipustili. Střelec Vojtíšek navíc využil chyby stopera Nachtmana k dotažení svého hattricku. Svěřenci Luboše Kozla dokázali výsledek jenom zkorigovat, v závěru proměnil přísně nařízenou penaltu za ruku Soukupa Dočkal. To už nic nezměnilo na tom, že si Krč zaslouženě odvezla všechny tři body.

„Soupeř nás přehrál a zvítězil zaslouženě. Nechci tím jeho výkon snižovat, ale bohužel se stalo to, čeho jsem se obával. Hráči nepřistoupili k zápasu dobře, po poslední výhře nad Bohemians Praha měli příliš mnoho sebevědomí. Navíc jsme se před každou brankou dopustili hrubých chyb v obraně, která by měla být základem pro úspěch,“ hodnotil rozpačité vystoupení svých hráčů trenér Luboš Kozel. Konkrétní jména hráčů, kteří ho zklamali, uvést nechtěl, leccos ovšem naznačují střídání obou útočníků.

Slavia B - Sparta Krč 1:3  (0:2)
Branky: 90. Dočkal (pen.) - 22., 45. a 61. Vojtíšek - 90
Slavia B: Hanuš - Bauer, Studík, Nachtman, Aračič - Dočkal, Gecov, Vácha, Jablonský (64. Robin Dejmek) - Nečas (75.Vrzal), Táborský (46. Borovský)
Krč: Šilhavý - Viskup, Kordiak (81. Janík), Havlíček, Soukup - Kounovský (80. Hubený), Waldhauser, Krejcar, Jandzík - Houštecký,  Vojtíšek (90. Marčík)

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články