Víkend dorostu - čtyři vítězství! | SK Slavia Praha
Více

Víkend dorostu - čtyři vítězství!

Slavia „A“ dor. – 1.FC Slovácko 3:0 (1:0) , I.liga SD, sobota 23.9.2006
Branky: Stuchl, Kučera J., Urban
Slavia: Marek Boháč – Martin Dostál, Radek Šulc, Petr Kobler, Jan Bezděk – David Sobíšek, Jakub Kučera, Jan Řehák ( 65´ David Bozděch), Jan Kovařík – Peter Krajčovič ( 85´ Daniel Urban), Lukáš Stuchl (60´ Petr Novotný).

Po výpadku ve Vítkovicích došlo k několika změnám v sestavě, které se projevily na výkonu celého mužstva. Slavia vstoupila do utkání aktivně a předváděla pohledný kombinační fotbal, který přinesl několik šancí. Na první branku si však červenobílí museli počkat až do 39. min., kdy rozehrávali standardní situaci - ze středu hřiště asi z 25 metrů šel míč do pravé strany na Šulce, který nacentroval míč do pokutového území, a Stuchl hlavou nasměroval míč do sítě. Další branky padly v druhém poločase druhá v 51.min., kdy Kovařík vyslal z levé strany křížnou přihrávku po zemi a na „zadní tyči“ v malém pokutovém území skóroval Kučera. Třetí gól přišel až nastaveném čase v 92.min., kdy Sobíšek vyslal ze středu zálohy kolmý pas na Urbana a ten si s brejkovou situací poradil na výbornou, když překonal i vybíhajícího brankáře.


FK Viktoria Žižkov – Slavia „B“ dor. 1:3 (1:2), ČLSD, neděle 24.9.2006
Branky: P.Hošek (pen.), Fuglíček, Čmovš (pen.)
Slavia: Roman Valeš – Antonín Fuglíček, Pavel Čmovš, Jan Felcman, Marek Cimpl – Evgeny Shengof, Stanislav Komínek, Adam Klavík, Zdeněk Čechák – Petr Hošek, Martin Jíša (87´ Huari Bambur)

Ve 13.min. byl podražen v pokutovém území útočník Hošek, který sám nařízenou penaltu proměnil. Ve 20.min. Shengof ve slibné pozici nastřelil gólmana domácích. Ve 24.min. slávisté po rohovém kopu neuhlídali Brodského, který vyrovnal na 1:1. Minutu před odchodem do kabin odcentroval Čechák, míč se dostal k Fuglíčkovi a ten střelou z 20ti metrů prostřelil brankáře – 1:2. V 75.min. nastřelil Cimpl z 35 metrů břevno. V téže minutě vysunul Cimpl Jíšu, po kontaktu s brankářem rozhodčí nařídil druhou penaltu, kterou proměnil Čmovš a uzavřel skóre zápasu.

Slavia „C“ dor. – 1.FC Slovácko 4:2 (2:1), I.liga SD, sobota 23.9.2006
Branky:
2 Balcar, Koláček, Mirkovič Slavia: Ondřej Vahala – Jakub Martinec, Robert Kysela, Ondřej Běloušek (70´ Michal Rejka), Sebastián Novák (52´ Štěpán Zahálka) – Jiří Zvonař (44´ Miloš Mirkovič), Martin Frejlach, Pavel Vyhnal, Radek Štefan – Vít Balcar, Petr Koláček (55´ Tomáš Červinka)

V sobotu jsme odehráli další domácí utkání s celkem 1.FC Slovácko a zápas to byl podle očekávání velmi náročný.- Do utkání jsme vstoupili slávisté velmi úspěšně, když už po 22 minutách vedli 2:0. Nejprve se po rychlém protiútoku Koláčka trefil v 7.min. Balcar a v 22.min. po krásné kolmé přihrávce Vyhnala skóroval Koláček. Ve 35.min. bohužel zahrál Novák ve vápně nešťastně rukou a Slovácko z penalty snížilo na 1:2. Druhý poločas začal soupeř aktivně a výsledkem byl další smolný gól v síti Slavie, když si dal Martinec vlastní branku. Mužstvo se však s nerozhodným výsledkem nechtělo smířit, hráči začali hrát aktivněji a v 75.min. Mirkovič zvýšil na 3:2. V 80.min. Slavia po rychlém protiútoku rozhodla brankou Balcara o konečném výsledku.

FK Viktoria Žižkov – Slavia „D“ dor. 0:6 (0:5) , ČLMD, neděle 24.9.2006
Branky:
2 Pázler (2 Hájek), Galus (Hanousek), Šindelář (Pázler), Hanousek
Slavia: Lukáš Bača – Dan Galus (48´ Michal Hell), Filip Duranski, Ondřej Jech, Jan Zákostelský (67´Marcel Šíd) – Petr Kučera (53´ Martin Hurych), Jakub Hájek, Marek Hanousek, David Šrámek, Daniel Šindelář (41´ Jan Houška), Jan Pázler

Velmi dobrý výkon , který tým Slavie potvrdil, že při plné koncentraci všech hráčů dokáží hrát kvalitní fotbal.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články