Zpravodajství z utkání dorostu | SK Slavia Praha
Více

Zpravodajství z utkání dorostu

SK České Budějovice - Slavia „A“ dor. 2:2 (1:1), I.liga SD, sobota 30.9.06
Branky: Sobíšek, Kobler Slavia: Marek Boháč – Martin Dostál, Radek Šulc, Petr Kobler, Jan Bezděk– David Boudech ( 77´ Daniel Urban), Jakub Kučera, Jan Řehák, David Sobíšek, – Peter Krajčovič ( 39´ Petr Novotný), Lukáš Stuchl ( 62´ Milan Vukovič)

Utkání bylo od samého počátku vyrovnané a útoky se střídaly na obou stranách. Ve 13.min. se obrana Slavie i s brankářem dopustila hrubé chyby a domácí po samostatném brejkovém úniku vstřelili vedoucí branku.Hosté vyrovnali ve 22.min., kdy Kučera nádherně přihrál z pravé strany přízemní přihrávku přes pokutové území a z levé strany nabíhající Sobíšek s přehledem zakončil. Ještě do poločasu červenobílí vystřídali útočníky a hned si vytvořili brankovou příležitost, Novotný se ocitl sám před brankářem, ale v zakončení mu tentokrát chybělo štěstí. Ve úvodu druhé části jsme se však slávisté nechali zatlačit a vytvářeli další chyby v obraně. V těchto momentech nás několikrát podržel náš brankář Boháč. Hra se postupně vyrovnávala, avšak v 77.min. jsme se dopustili faulu na pravé straně obrany, a domácí využili standardku k získu vedení. Hosté nerezignovali a vytvořili si několik šancí, ale ujala se až ta v 88.min., kdy po přesně zahraném rohovém kopu z levé strany, který rozehrál Dostál, se k míči dostal Kobler a vyrovnal na konečných 2:2. V náporu jsme pokračovali do konce utkání i v nastaveném čase, ale stav utkání se již nezměnil.

Slavia „B“ dor. – SK Motorlet Praha 2:1 (0:1), ČLSD, neděle 1.10.06
Branky: P. Hošek 2
Slavia: Roman Valeš – Antonín Fuglíček, Pavel Čmovš, Jan Felcman, Lukáš Palko – Evgeny Shengof, Stanislav Komínek, Adam Klavík, Zdeněk Čechák (69´ Huari Bambur) – Petr Hošek, Martin Jíša (46´ Vojtěch Přeučil)

Ve 14.min. zahrál soupeř rukou v pokutovém území a z nařízené penalty trefil P.Hošek pouze tyč. Ve 44.min. jsme prohráli několik osobních soubojů, míč se dostal k Maxovi, který ideálně trefil přízemní střelou levý dolní roh branky – 0:1. Po přestávce ve 48.min. napřáhl Přeučil z dobrých 30ti metrů, nastřelil tyč a P.Hošek pohotově dorazil míč do branky – 1:1. V 80.min. mohl rozhodnout Bambur, ale v dobré pozici přestřelil. Rozhodující branku se Slavii podařilo vstřelit v 88.min., kdy P.Hošek převzal míč, dostal se přes dva obránce a přehodil vybíhajícího gólmana.

SK České Budějovice – Slavia „C“ dor. 1:3 (1:0), I.liga MD, sobota 30.9.06
Branky: Mirkovič, Balcar (pen.), Mareš
Slavia: Daniel Bojčuk – Jan Brych, Robert Kysela, Ondřej Běloušek, Štěpán Zahálka – Miloš Mirkovič (41´ Jiří Zvonař), Petr Kolařík (67´ Jakub Martinec), Michal Rejka (57´ Martin Frejlach), Petr Mareš – Petr Koláček (41´ Vít Balcar), Tomáš Červinka

Herní projev našeho mužstva v Českých Budějovicích nebyl tentokrát příliš dobrý, přesto jsme většinu zápasu hru kontrolovali a byli aktivnější. První branku jsme vstřelili v 28.min., kdy z levé strany centroval Mareš a Mirkovič dal úvodní gól utkání. V úvodu druhé poločasu byl ve vápně faulován Zvonař a Balcar zvýšil z penalty na 2:0. V 68.min. se Č.Budějovicím zásluhou Rejžka podařilo snížit na 1:2. Hráči Slavie však poté opět zvýšili svou aktivitu svou aktivitu a v 74.min. se ve vápně výborně zorientoval Mareš a upravil skóre na závěrečných 1:3 pro Slavii. Pozitivní je, že jsme před těžkým zápasem s Olomoucí v Budějovicích vyhráli a odvezli po zásluze 3 body.

Slavia „D“ dor. – SK Motorlet Praha C dor. 0:4, ČLMD, neděle 1.10.06
Slavia: Karel Diviš – Dan Galus, Filip Duranski, Ondřej Jech (41´ Michal Hell), Jan Zákostelský (35´ Mráz Lukáš) – Petr Kučera, Jakub Hájek, Marek Hanousek, David Šrámek (41´ Jakub Trpišovský) - Daniel Šindelář (50´Alexander Polyakov), Jan Pázler.
Soupeř podal výborný výkon a zcela zaslouženě vyhrál .

Aktuálně

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články