Martin Latka dal vítěznou branku | SK Slavia Praha
Více

Martin Latka dal vítěznou branku

PRAHA / JABLONEC - Tři slávisté - Petr Janda, Martin Latka a Michal Švec - hráli v základní sestavě českého výběru do 21 let, který se v pátek večer utkal s Bosnou a Hercegovinou v prvním zápase kvalifikace o postup na mistrovství Evropy. Kapitán Martin Latka dal v 70. minutě vítěznou branku.
PRAHA / JABLONEC - Tři slávisté - Petr Janda, Martin Latka a Michal Švec - hráli v základní sestavě českého výběru do 21 let, který se v pátek večer utkal s Bosnou a Hercegovinou v prvním zápase kvalifikace o postup na mistrovství Evropy. Kapitán Martin Latka dal v 70. minutě vítěznou branku. Prosadil se ve vápně, když dorazil míč vyražený bosenským brankářem.

„Jsem rád, že jsem se dočkal první branky v sezóně, bylo to taky pěkně dlouhé čekání," řekl našemu webu kapitán české jedenadvacítky Martin Latka. „Snad přijde brzy i nějaké branka za Slavii,"  popřál si.  S výhrou nad Bosnou byl náš stoper spokojený, i když před odvetou zůstává ve střehu.

„V prvním poločase bránili v devíti, deseti lidech, bylo to těžké. V odvetě jim nesmíme dopřávat tolik prostoru, po vyrovnání dokázali nepříjemně ožít," vrátil se k průběhu jabloneckého zápasu.

„Věřím, že když v Sarajevu podáme dobrý taktický výkon, tak postoupíme," uzavřel svůj komentář. Martin Latka odlétá  na jih Evropy v  neděli, utkání se hraje v úterý. Zpět do slávistické přípravy se zapojí ve čtvrtek.

Odvetu v Bosně sehrají lvíčata 10. října v Sarajevu.

U21 Česká republika - U21 Bosna a Hercegovina 2:1 (1:0)
Branky: 34. Kolář, 70. Latka - 53. Salihovič
ČR U21: Zlámal - Kaufman, Latka, Hubník, Kadlec - Janda (74. Bílek), Švec, Frejlach, Pudil - Holenda, Kolář
Bosna U21:Baotič - Čovič, Memiševič, Muharemovič, Pandža - Maksumič, Ibričič, Maksimovič, Salihovič - Dajič, Džeko

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články