Do Amsterdamu letí celý tým | SK Slavia Praha
Více

Do Amsterdamu letí celý tým

PRAHA – Program našeho týmu nabral hned v úvodu sezony nemilosrdné obrátky. Už v úterý ráno se fotbalisté sejdou na Strahově, aby se vydali na ruzyňské letiště, ze kterého odlétají v 11 hodin do nizozemského Amsterdamu.
PRAHA – Program našeho týmu nabral hned v úvodu sezony nemilosrdné obrátky. Už v úterý ráno se fotbalisté sejdou na Strahově, aby se vydali na ruzyňské letiště, ze kterého odlétají v 11 hodin do nizozemského Amsterdamu. Tam je ve středu od 20:30 čeká utkání třetího předkola Ligy mistrů proti slavnému Ajaxu.

Trenér Karel Jarolím tentokrát nominaci na utkání neudělal v Praze - na střetnutí poletí celý kádr. V Praze zůstávají pouze Milan Černý, připravující se na návrat do soutěžního zápasu, který by se měl uskutečnit ve slávistické rezervě a Ante Aračič, který se již delší dobu připravuje s béčkem.

Do Amsterdamu cestuje také Vladimír Šmicer, který bohužel nemůže do zápasu zasáhnout, protože v obou utkáních proti Žilině vyfasoval po jedné žluté kartě a dále Dušan Švento, Martin Latka a David Hubáček, kteří stále k zápasu zřejmě nebudou připraveni.

Slávisté budou trénovat od 19 hodin, kouč Karel Jarolím trénink uzavřel. Ajax má na programu svůj trénink od 14 hodin, tiskovou konferenci bude mít od 16:30.

Výkop střetnutí je ve středu ve 20:30, na našem webu můžete sledovat zpravodajství z předzápasových konferencí. Ze zápasu pak bude online přenos.

Utkání řídí trojice německých rozhodčích - jako hlavní Florian Meyer, jeho asistenti jsou Kai Vossa a Thomas Schiffner

Aktuálně

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Další články