Boj o čelo tabulky skončil nerozhodně | SK Slavia Praha
Více

Boj o čelo tabulky skončil nerozhodně

PRAHA - Bitva o čelo tabulky skončila nerozhodně, v zajímavém utkání diváci branku neviděli. Trenér Slavie Karel Jarolím se musel obejít bez řady zraněných, chyběli mu Šmicer, Janda, Švec a Tavares, do utkání nezasáhl ani nemocný Krajčík. V prvním poločase dominovaly obrany a souboje ve středu hřiště. Po přestávce se přece jenom rodily šance, tu největší slávistickou měl Stanislav Vlček, míč stačil brankář Vašek srazit do boční sítě. Na druhé straně se vytáhl se svým typickým zákrokem Martin Vaniak, který v 61. minutě vyrazil střelu kanonýra hostí Zehera. Poprvé se ve slávistickém dresu představil záložník Daniel Pudil.
PRAHA - Bitva o čelo tabulky skončila nerozhodně, v zajímavém utkání diváci branku neviděli. Trenér Slavie Karel Jarolím se musel obejít bez řady zraněných, chyběli mu Šmicer, Janda, Švec a Tavares, do utkání nezasáhl ani nemocný Krajčík.

V prvním poločase dominovaly obrany a souboje ve středu hřiště. Po přestávce se přece jenom rodily šance, tu největší slávistickou měl Stanislav Vlček, míč stačil brankář Vašek srazit do boční sítě.

Na druhé straně se vytáhl se svým typickým zákrokem Martin Vaniak, který v 61. minutě vyrazil střelu kanonýra hostí Zehera. Poprvé se ve slávistickém dresu představil záložník Daniel Pudil.

„První poločas nám nepracovala dobře středová řada, která toho spolu zatím moc neodehrála, z toho pramenila spousta nepřesností, chtělo to více klidu. Druhý poločas už byla naše hra lepší, dokázali jsme si vytvořit slibné příležitosti, nebyli jsme ale v koncovce dostatečně důrazní, proto jsme nevyhráli,“ hodnotil utkání Karel Jarolím. „Takovému zápasu by ale slušela lepší návšteva,“ dodal náš kouč.

K tomu, kdo ze zraněných hráčů by mohl do středy být fit kouč mnoho optimistických zpráv neuvedl. "Možná Mickael Tavares, u ostatních uvidíme," povzdechl si. Mickaela Tavarese trápil natažený stehenní sval.

„Výsledek odpovídá výkonu obou týmů, šance byly na obou stranách,“ hodnotil utkání trenér Baníku Ostrava. „Když něco prošlo, vyřešili situace oba výborní brankáři. Chvilku měla navrch Slavia, chvilku zase my, byl to opravdu zápas nahoru-dolů. U nás to chtělo víc přesnosti v předfinální fázi, myslím, že nějaké branky jsme mohli dát, ale nepovedlo se,“ zhodnotil zápas hostující trenér Karel Večeřa.

Utkání jsme sledovali on-line
Program Poločas, 2.37 MB
Videosestřih si můžete stáhnout zde -

Slavia - Ostrava 0:0
Slavia: M. Vaniak - F. Dřížďal , M. Suchý , E. Brabec , D. Hubáček - D. Kalivoda , T. Belaid , L. Volešák (69. M. Ivana ), D. Pudil (75. T. Jablonský ) - S. Vlček , R. Gaúcho (46. Z. Šenkeřík) Nevyužití náhradníci: M. Vorel , M. Latka , O. Šourek , M. Costa
Ostrava: P. Vašek - T. Marek , P. Cigánek , D. Bystroň , P. Čoupek - T. Mičola (86. A. Varadi ), R. Otepka , F. Metelka , D. Tchuř (86. D. Tesařík ) - L. Magera , R. Zeher

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články