Béčko má za sebou soustředění v Písku | SK Slavia Praha
Více

Béčko má za sebou soustředění v Písku

PRAHA – Slávistická rezerva má za sebou soustředění v jihočeském Písku, kde odehrála dva zápasy, porazila domácí Písek 3:0 a Klatovy 2:1.
PRAHA – Slávistická rezerva má za sebou soustředění v jihočeském Písku, kde odehrála dva zápasy, porazila domácí Písek 3:0 a Klatovy 2:1. „Soustředění splnilo svůj účel, měli jsme výborné podmínky pro fyzickou přípravu a regeneraci, trénovali jsme na umělé trávě,“ uvedl pro slavia.cz trenér Daniel Šmejkal. Po návratu do hlavního města odehráli tito hráči další utkání Dragoun Cupu, v něm podlehli Bohemians 1905 o pět branek, když tým soupeře výrazně posilnili hráči ligového kádru.

„Bohemians jsou v jiné fázi přípravy, přesto nás to neomlouvá, zápas se nám nepovedl, projevila se na nás únava, soupeř působil mnohem živěji,“ vrátil se k zápasu slávistický kouč. Kromě tří hráčů, které skolila viróza, se v zápase musel obejít i bez Karla Zelinky, který si v úvodu utkání poranil třísla. „Uvidíme, jak dopadnou vyšetření, snad to nebude nic vážného, Karel v přípravě pracoval velice dobře,“ uvedl k tomu Šmejkal.

Slavia B – Bohemians 1905 0:5 (0:2)
Slavia B: Hanuš – Marek (46. Pich), Kobler, Starý, Švamberg – Zahálka, Bayer, Vagrčka, Kovařík – Viskusčenko (46. Klavík), Zelinka (7. Dvořák)

Střetnutí odehrané v rámci soustředění:
Slavia B - Klatovy 2 : 1 (0:1)
Branky: 29´ Hanzlík 0:1 PK, 58´ Viskusčenko 1:1, 78´Viskusčenko 1:2
Slavia B: Hanuš – Dostál/46´ Marek/, Gabriel/46´Kopřiva/, Kobler, Švamberg/46´ Starý/ – Uhlíř/46´ Vagrčka/, Bayer, Knotek/46´ Pich/, Kovařík – Zelinka/46´ Klavík/, Vukovič/46´ Viskusčenko/

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články