Informace pro fanoušky cestující s fanklubem do Londýna | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky cestující s fanklubem do Londýna

Pro fanoušky cestující do Londýna s Fanklubem jsme připravili informace, které se týkají srazu a samotné cesty.

Kontaktní údaje: Richard Šubrt, tel.: 602 660 488, email: subrt@slavistickenoviny.cz

Sraz před odjezdem
Sraz do Londýna je ve středu 20. února ve 12:30 u hotelu Diplomat (Evropská 15, Praha 6). Přijďte včas, vyrazíme ihned po odbavení. Autobusy pojedou individuálně.

Organizace na srazu
Autobusy budou označeny čísly 1 a 2, u každého autobusu budou seznamy lidí se zařazením pro daný autobus. Při příchodu si tedy sami zjistíte, kam patříte. Kromě jména tam bude uvedeno i datum narození.

Úhrada vstupenek
Cena vstupenky pro účastníky výjezdu činí 1100 Kč. Úhrada je v českých korunách a uvítáme, pokud budete mít přesnou částku. Platba se provádí stewardům při nástupu do autobusu, zároveň předložíte platný doklad (OP či pas) pro ověření, že patříte do správného autobusu. Prosíme, aby nástup do autobusů probíhal co nejdříve, kvůli urychlení odbavení. Upozorňujeme, abyste nevstupovali do autobusu bez uhrazení vstupenky a ověření totožnosti.

Seznamy účastníků
Pokud víte o někom, s kým byste chtěli být ve stejném autobusu a neposílali jste společnou objednávku, můžete na email subrt@slavistickenoviny.cz nahlásit seznam lidí. Toto učiňte nejpozději do úterý 19. února. Upozorňujeme, že na srazu nebude možné měnit obsazení autobusů! Platné seznamy slouží k přepravě přes La Manche a není proto možné dělat změny.

Přeprava přes La Manche
Cestuje se trajektem. Odjezd z Calais je ve 4:35, na místě však nutně musíme být nejpozději ve 3:35, abychom se odbavili. V případě pozdějšího příjezdu bychom museli čekat na další trajekt, čímž by se oddálil příjezd do Londýna. Zpět jede trajekt ve 2:45, na místě v Doveru je třeba být v 1:45.

Platné doklady
Při cestě do Anglie je vhodné mít pas, kterému nekončí platnost za méně jak půl roku. V tom případě byste do země nebyli vpuštěni. Cestovat můžete i na občanku, musí být vydána po roce 2000, která má strojově čitelné údaje (občanka zelené barvy, má devítimístné číselné označení).

Londýn
Plánovaný příjezd do Londýna je mezi 8 a 9 hodinou ranní. Autobus zastaví u stadionu, následně bude volný program.

Opatření na stadionu
Je zákaz na stadionu mít kameru či fotoaparát. Tyto věci si můžete uschovat v autobusu před utkáním, otevřen bude po domluvě, nejdříve však dvě hodiny před začátkem střetnutí. Není dovoleno také mít národní vlajku. Vpuštěny nebudou osoby pod vlivem alkoholu. Na stadionu platí zákaz kouření, za porušení hrozí velká pokuta.

Návrat do Prahy
Pokud vše dopadne dobře, návrat do Prahy by měl být ve večerních hodinách v pátek 22. února.

Přepravní řad
Pro výjezdy s Fanklubem platí přepravní řád, podle kterého se všichni zúčastnění musí řídit.

Všichni fanoušci Slavie cestující s Fanklubem reprezentují po celou dobu výjezdu svůj klub. Případnými problémy poškozují dobré jméno Slavie a Fanklubu.
1. Fanklub cestujícím doporučuje sjednat před odjezdem cestovní pojištění.
2. Cestující po celou dobu přepravy plně respektujte pokyny řidičů a stewardů.
3. Každý cestující je povinen při cestě do zahraničí mít s sebou platné cestovní doklady. V případě, že cestujícímu celní nebo pasové orgány nedovolí pokračovat v cestě, nemá nárok na vrácení jízdného a autobus pokračuje v cestě bez cestujícího.
4. Cestující za své místo v dopravním prostředku plně odpovídá a po ukončení výjezdu ho předá v řádném stavu.
5. Cestující může být bez náhrady vyloučen nebo nepřipuštěn k přepravě pokud:
a) se nedostaví včas k odjezdu
b) kouří ve vozidle
c) chová se hlučně nebo obtěžuje ostatní cestující nevhodným chováním
d) znečišťuje ostatní cestující, dopravní prostředek, popřípadě je silně znečištěn jeho oděv
e) poškozuje vozidlo
f) je evidentně opilý nebo pod vlivem drog
g) nedodrží čas veřejně vyhlášený pro přestávku na cestě
h) přeruší-li svévolně cestu
i) při zastávkách je přistižen při krádeži či poškozování cizího majetku
6. Pokud je cestující vyloučen z dopravy, je automaticky vyloučen ze všech budoucích výjezdů fanklubu a zároveň je mu zrušeno členství ve Fanklubu, případně mu do budoucna nebude zřízeno.
7. Přeprava nebezpečných látek a předmětů (zbraně, výbušniny, omamné a psychotropní látky apod.) je zakázána.
8. Cestující bude vyloučen z následných výjezdů, pokud v rámci výjezdu do zahraničí vědomě poruší zákony platící na území daného cizího státu.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články