Do Slavie přichází Ronald Šiklič | SK Slavia Praha
Více

Do Slavie přichází Ronald Šiklič

ŠVÝCARSKÁ BOUDA – Do Slavie přichází levý obránce Ronald Šiklič z týmu chorvatského vicemistra Slaven Belupo. Sedmadvacetiletý rodák ze Záhřebu se s klubem dohodl na uzavření čtyřletého kontraktu.

ŠVÝCARSKÁ BOUDA – Do Slavie přichází levý obránce Ronald Šiklič z týmu chorvatského vicemistra Slaven Belupo. Sedmadvacetiletý rodák ze Záhřebu se s klubem dohodl na uzavření čtyřletého kontraktu.


„Slavia je pro mne velkou výzvou, bude znovu bojovat o ligu mistrů a obhajovat titul, rád bych jí v tom pomohl,“ uvedl Šiklič pro www.slavia.cz


„Slavii jsem sledoval během celé loňské sezony, nejvíc na mne asi zapůsobil domácí zápas s Ajaxem,“ dodal sympatický fotbalista.


Testy se Slavií absolvuje také Amadou Cissé, který pochází z afrického města Conakry v Guineji, hraje na postu defenzivního záložníka a nebo středního obránce. Naposledy působil ve Francii v nižších soutěžích - v klubech Aubervilliers a Pontivy Stade. Ve Slavii je na testech, na které jej přivedl hráčský agent, který během loňského léta přivedl Tijaniho Belaida a Mickaela Tavarese.


S týmem už naopak není služebně nejstarší slávista – David Kalivoda. Záložník v současné době jedná o svém novém působišti, nabídky má ze zahraničí a z I. Gambrinus ligy. S Davidem Kalivodou, který si jistě získal přízeň slávistických fandů, přineseme před jeho definitivním odchodem exkluzivní rozhovor.


S týmem už také není stoper Ondřej Šourek. Také o jeho dalším působišti by se mělo rozhodnout v nejbližších dnech, ve hře jsou dva kluby.


Slávisté mají za sebou pondělní tréninkové dávky, první dávka na horských kolech v terénu měřila přes 43 kilometrů, odpoledne vyplnily program cvičení v posilovně a regenerace.


Ronald Šiklič

nar. 24. 11.1980 v Záhřebu

levý obránce

kariéra:

Dinamo Záhřeb 1990-2000

Šibenik 2000-2002

Groclin 2002-2006

Gornik Leczna 2006

Krivoj Rog Krivbas 2006-2007

Slaven Belupo 2007-2008


Amadou Cissé

nar. 23.10.1985

defenzivní záložník nebo stoper

Kariéra:

Pontivy Stade do roku 2006

Aubervilliers 2008



Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články