Pochod na Letnou | SK Slavia Praha
Více

Pochod na Letnou

Ultras pořádají pochod na Letnou, všechny informace přináší také server slavia.cz.

Ultras pořádají pochod na derby! I letos se bude samozřejmě konat pochod slávistických fanoušků, ve kterém také došlo k několika změnám! Tady jsou...

Pochod se tentokráte nepůjde ze Staroměstského náměstí, jak bylo zvykem, ale půjdeme od našeho domácího stadionu - milovaného Edenu. Bude určitě krásné odcházet dobýt Letenský stadion od našeho domácího stánku! Z Edenu se bude pokračovat pěšky na stanici metra Strašnická, odkud se metrem přesuneme na Staroměstské náměstí. Zde bude možnost se připojit k pochodu pro ty, kteří nestihnou sraz v Edenu. Dále se již bude pokračovat klasicky, ze Staroměstského náměstí na Letnou.

Informace zveřejňujeme doufejme s dostatečným předstihem, aby si každý zařídil práci nebo školu tak, aby mohl včas dorazit. Jedná se o utkání sezony, proto dorazte všichni!

Našim překvapením, jak jsme slibovali, budou trička pro každého účastníka pochodu! Cena trička bude 70 Kč/ks, trička jsou červená s bílým nápisem "Slavia Praha - derby 2008/2009". Cena je více než přívětivá, proto každý, kdo na pochod vyrazíte, vezměte s sebou i 70 Kč! Bude vypadat úchvatně, když půjdeme všichni ve stejných tričkách!

 

Časový plán (včetně časové rezervy) je zde:

-14:15 - Sraz před McDonaldem v Edenu

-14:40 - Odchod z Edenu

-15:00 - Příchod na stanici metra Strašnická

-15:30 - Příchod na Staroměstské náměstí, připojení dalších účastníků pochodu

-15:45 - Odchod ze Staroměstského náměstí

-16:15-16:30 - Příchod na stadion Letná

Minulý rok se pochodu zúčastnilo na 700 fanoušků, pojďme společně tento počet překonat! Všichni půjdeme ve stejných tričkách, určitě půjde o nevšední zážitek! Je jedno, jestli jste starý, mladý, hubený či tlustý, nebojte se vzít kamaráda a vyrazte do Edenu, určitě nebudete litovat!

My, jakožto fanoušci, jsme výborně připraveni, hráči budou mít výtečnou podporu, pojďme společně dobýt Letnou!

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články