Poděkování fanouškům | SK Slavia Praha
Více

Poděkování fanouškům

PRAHA/LETNÁ - Zatímco na letenském stadionu policejní kordony bránily průchod mezi VIP a tribunou před nespokojenými fanoušky, ve slávistické šatně zněl vítězný pokřik, tentokrát doprovozený i několika chorály našeho kotle.
PRAHA/LETNÁ - Zatímco na letenském stadionu policejní kordony bránily průchod mezi VIP a tribunou před nespokojenými fanoušky, ve slávistické šatně zněl vítězný pokřik, tentokrát doprovozený i několika chorály našeho kotle. Slavia vyhrála na Letné o tři branky a stejně jednoznačně zvítězila i v hledišti.

„Chtěl bych za celé naše mužstvo poděkovat našim fanouškům za jejich skvělou podporu, hrálo se nám stejně dobře jako v Edenu," vzkazuje kapitán Erich Brabec.

„Jsme rádi, že jsme vám udělali radost, doufám, že si všichni slávisté pondělní večer užijí a náležitě ho oslaví," připojuje kapitán.

„Všechny bych rád pozval do Edenu na zápas s Kladnem, myslím, že by bylo znovu krásné zahrát si před zcela zaplněným stadionem," dodává.

Hráči si na tradiční děkovačku oblékli trička, ve kterých fandil na derby slávistický kotel. Většina z nich je pak vrátila zpátky fanouškům.


„Na přání Sparty jsme respektovali zákaz našich choreografií, domácí kotel však několik choreografií předvedl, nechyběly nevkusné urážky našeho klubu. Na mezinárodní scéně jsou tyto výstřelky tvrdě trestány," uvedl slávistický tiskový mluvčí Ondřej Zlámal.

„Mohu slíbit, že při jarní odvetě v Edenu bude v sektoru hostů uplatněno stejné pravidlo, které platilo pro náš kotel na Letné," doplnil Zlámal.

Mistrovská Slavia vede ligovou tabulku o dva body.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články