Ve skupině Poháru UEFA jsou staří známí | SK Slavia Praha
Více

Ve skupině Poháru UEFA jsou staří známí

EDEN – Slavia už zná své soupeře ve skupině Poháru UEFA. Svěřence trenéra Karla Jarolíma čekají až na jednu výjimku staří známí soupeři. Slavia si mimo jiné zopakuje loňské souboje v předkolech Ligy mistrů UEFA: s MŠK Žilina a Ajaxem Amsterdam...
EDEN – Slavia už zná své soupeře ve skupině Poháru UEFA. Svěřence trenéra Karla Jarolíma čekají až na jednu výjimku staří známí soupeři. Slavia si mimo jiné zopakuje loňské souboje v předkolech Ligy mistrů UEFA: s MŠK Žilina a Ajaxem Amsterdam.

Také Hamburk není pro Slavii neznámým týmem - před třemi lety v prosinci se s ním utkala ve skupině Poháru UEFA. V Hamburku navíc působí syn trenéra Karla Jarolíma – David. Čtvrtým do party je tým anglické Premier League – Aston Villa.

„Je to neuvěřitelné, tolik možností a dopadlo to tak, jak to dopadlo, asi to osud chtěl a my jim navíc máme co vracet,“ řekl Karel Jarolím poté, co los určil, že Slavia se znovu utká s Hamburkem.

„Vypadá to, že já se těším víc než David. Ten si nás moc nepřál, už jsem to Davidovi volal a moc nadšený z toho nebyl. Média to tam zase budou dost intenzivně probírat a asi mu nedají moc pokoj,“ dodal slávistický kouč, který okomentoval i ostatní soupeře.

„Přes Ajax a Žilinu jsme postoupili loni do Ligy mistrů, takže pro nás to byli příjemní soupeři. Určitě je to dobré také v tom, že víme, co nás tam čeká, že to bude známé prostředí. S Hamburkem jsme také hráli ve skupině Poháru UEFA. S losem jsem spokojen, myslím si, že máme zajímavé soupeře a věřím, že to bude zajímavé i pro naše fanoušky,“ uvedl Karel Jarolím.

Trenér také zavzpomínal na loňský duel se Žilinou, ve kterém o postupu Slavie do 3.předkola Ligy mistrů UEFA rozhodl až dramatický penaltový rozstřel: „Kuciak už tam není, tak snad se nám podaří nějakou branku vstřelit,“ dodal s úsměvem.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články