Také fandové Aston Villy mají své chorály | SK Slavia Praha
Více

Také fandové Aston Villy mají své chorály

EDEN – Stejně jako fanouškové Slavie i příznivci Aston Villy mají své chorály, které zřejmě uslyšíme ve čtvrtek v Edenu.
EDEN – Stejně jako fanouškové Slavie i příznivci Aston Villy mají své chorály, které zřejmě uslyšíme ve čtvrtek v Edenu.

Některé z nich oslavují slavné hráče z jejich minulosti – například Paula McGrathe.

Z těch nových mají speciální chorál pro útočníka Johna Carewa – John Carew, he is bigger than me and you, he will score a goal or two...John Carew, je větší než já a ty, dá jeden gól nebo dva.

Nechybí samozřejmě ani popěvky proti městskému rivalovi z Birminghamu.

Z Anglie dorazí na zápas tisíc pět set fandů, ale ti určitě v Edenu mít převahu nebudou, ve vyprodaném Edenu bude mít mnohem větší podporu domácí tým. Texty chorálů našeho kotle už tradičně najdete na stránkách Poločasu.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články