Béčko veze z Hlavice tři body | SK Slavia Praha
Více

Béčko veze z Hlavice tři body

PRAHA – Slávistická juniorka po dvou bezbrankových remízách konečně naplno bodovala, na hřišti Hlavice vyhrála 1:0. Jedinou braku utkání vstřelil ve 12. minutě Milan Černý po přihrávce Helda.

PRAHA – Slávistická juniorka po dvou bezbrankových remízách konečně naplno bodovala, na hřišti Hlavice vyhrála 1:0. Jedinou branku utkání vstřelil ve 12. minutě Milan Černý po přihrávce Michala Helda. Gólu předcházela chyba Martina Gabriela, který je v týmu na hostování právě z našeho klubu.

 

Z kádru áčka nastoupila čtveřice hráčů, a to Diviš, Dřížďal, Kindel a Šiklič. „Dnes musím všechny hráče z áčka pochválit, podali velmi dobrý výkon, stejně tak jako moji kluci z béčka,“ pochválil trenér Miroslav Janů fotbalisty.

 

„Čekali jsme těžké utkání, je tu poměrně malé hřiště, navíc na poslední chvíli jsme museli měnit stoperskou dvojici. Petr Kobler se v pátek na tréninku zranil, takže jsme měli problémy se sestavením obrany. Po dlouhé době na stoperu hrál Starý, poprvé také Dřížďal. Měl jsem obavy, ale v obranné fázi jsme to zvládli,“ popsal trenér předzápasové problémy.

 

„Dali jsme pěknou branku, nepustili jsme soupeře do tlaku, kolektivním pojetím hry jsme vyhráli jedna nula, třech bodů si dost cením, protože je těžké tu bodovat,“ pokračoval.

 

„Máme třicet bodů, je to více, než jsme očekávali, že budeme mít. Samozřejmě jsem spokojen, ještě se budeme snažit nějaký bod příští týden ve Varnsdorfu získat,“ zakončil hodnocení spokojený kouč.

 

Hlavice – Slavia B 0:1 (0:1)

Branky: 12. Milan Černý

Hlavice: Koubus - Herodes, Charuza, Corea (46. Koblížek), Flachbart, Kulhánek, Gabriel (77. Gnhaoui), Mizera (24. Chrdle), Dido, Martínek, Šíranec

Slavia: Diviš – Held, Dříždal, Starý, Šiklič - Kindel, Javorek, Šimeček, Černý (76. Koreš) – Novotný (65. Petr Hošek), Honka

ŽK: Gabriel – Javorek, Černý

Aktuálně

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články