Aston Villa si vyšlápla na Arsenal | SK Slavia Praha
Více

Aston Villa si vyšlápla na Arsenal

PRAHA - Aston Villa si vyšlápla na Arsenal. Výborného výsledku dosáhla o víkendu Aston Villa, když si odvezla tři body z Emirates Stadium, kde porazila 2:0 Arsenal. Hamburk neudržel poločasové vedení na hřišti Herthy Berlín a prohrál 1:2.
PRAHA - Aston Villa si vyšlápla na Arsenal. Výborného výsledku dosáhla o víkendu Aston Villa, když si odvezla tři body z Emirates Stadium, kde porazila 2:0 Arsenal. Hamburk neudržel poločasové vedení na hřišti Herthy Berlín a prohrál 1:2. Ajax přivítal doma PSV Eidnhoven a celkem s přehledem vyhrál 4:1, i když Eidnhoven dokázal odpovědět na vedoucí branku Suaréze. Výbornou formu má náš nejbližší soupeř ze Slovenska, Žilina rozstřílela Trnavu 5:1. Dvě branky dal Adauto, jednu Ondřej Šourek, oba bývalí hráči Slavie.

Arsenal – Aston Villa 0:2 (0:0)
Branky: 70. Clichy (vlastní), 80. Agbonlahor
Aston Villa: Friedel - L Young, Davies, Laursen, Cuellar- Sidwell , Barry, Petrov, Milner - A Young; Agbonlahor.

Hertha - Hamburk 2:1 (0:1)
Branky: 46. Cicero, 49. Domovchiyski – 12. Petrič
HSV: Rost - Boateng (60.Pitroipa), Reinhardt, Mathijsen, Jansen (81.Aogo) - Trochowski (75.Guerrero), Demel, Alex Silva, Jarolim - Olic, Petric

Žilina – Trnava 5:1 (2:0)
Branky: 5. a 42. Rilke, 49. Šourek , 59. a 70. Adauto - 67.Doležal (z pen.)
Žilina: D. Perniš - Pekarík, Šourek, Vomáčka, Tesák - Zd. Štrba (87. Piaček) - Rilke (80. V. Leitner), Pečalka, Jež - Adauto (76. Štyvar), Karoglan

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články