Ve čtvrtek autogramiáda! | SK Slavia Praha
Více

Ve čtvrtek autogramiáda!

<p>EDEN – Ve čtvrtek 11. prosince se na stadionu v Edenu koná autogramiáda hráčů Slavie. Velká podpisová předvánoční akce celého týmu vypukne v 15 hodin v restauraci Paradis v prvním patře stadionu. Vchod do restaurace je VIP recepcí. Konec autogramiády je plánován v 17:15 hodin.
EDEN – Ve čtvrtek 11. prosince se na stadionu v Edenu koná autogramiáda hráčů Slavie.

Velká podpisová předvánoční akce celého týmu vypukne v 15 hodin v restauraci Paradis v prvním patře stadionu.

Vchod do restaurace je VIP recepcí.

Konec autogramiády je plánován v 17:15 hodin.

U speciálního stánku na VIP recepci v Edenu si před autogramiádou i během ní budou moci fanoušci zakoupit slávistické suvenýry.

V prodeji bude balíček hráčských podpisových kartiček celého týmu (32 kusů) za 100 korun, kalendář Slavie 2009 za speciální vánoční cenu 250 korun a DVD Mistři v Edenu za 100 korun.

Prodej odstartuje na VIP recepci už ve 14 hodin.

V rámci čtvrteční autogramiády proběhne také další část veřejné sbírky na podporu handicapovaných sportovců. Podobná akce se konala i během zápasu Poháru UEFA Slavie s Hamburkem.

Na VIP recepci mohou návštěvníci potkat dobrovolníky s kasičkami. Za příspěvek 30 korun obdrží každý dárce jako poděkování vánoční čepici.

Stálá kasička je umístěna na pokladnách v Edenu. Další sbírka se bude konat o víkendu 13. až 14. prosince v rámci Vánočních trhů Prahy 10 před NC Eden.

Výtěžek ze všech sbírek bude věnován České federaci Spastic Handicap. Jde o občanské sdružení které pomáhá tělesně postiženým sportovcům vlivem následků dětské mozkové obrny (spastiky).

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články