Švento nastoupil na poločas za Slovensko | SK Slavia Praha
Více

Švento nastoupil na poločas za Slovensko

Slávistický záložník Dušan Švento si připsal další start za slovenskou reprezentaci, když se objevil v základní sestavě přátelského zápasu proti Lichtenštejnsku v Žilině.
Slávistický záložník Dušan Švento si připsal další start za slovenskou reprezentaci, když se objevil v základní sestavě přátelského zápasu proti Lichtenštejnsku v Žilině a odehrál první poločas. Slováci vedli v druhém poločase díky dvěma brankám Hamšíka a jedné Vitteka 3:0, v poslední minutě přidal čtvrtou branku Jež.

Slovensko - Lichtenštejnsko 4:0 (1:0)
Branky: 43. a 72. Hamšík, 75. Vittek, 90. Jež
Slovensko: J. Mucha ml. - Pekarík (46. Hološko), Čišovský, Zabavník, M. Čech - Borbély - J. Kozák, Hamšík (74. Doležaj) - Obžera (53. Kucka), Švento (46. Jež) - Jakubko (67. Vittek)

V základní sestavě Tuniska se objevil také Tijani Belaid, který nastoupil k přátelskému zápasu v Ghaně, jeho tým se soupeřem remizoval 0:0.

Ghana - Tunisko 0:0
Tunisko: Kasraoui Hamdi, Allagui Sami, Belaid Tijani, Boussaidi Anis, Ben Yahia Wissem, Ben Zekri Yamen, El Ifa Bilel, Ghezel Self, Saihi Jamel, Ragued Houssine, Zitouni Ali

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články