Poleťte s týmem do Žiliny | SK Slavia Praha
Více

Poleťte s týmem do Žiliny

EDEN – Pokud se nevydáte na utkání Poháru UEFA do Žiliny s fanklubem nebo po vlastní ose, máte možnost letět přímo s týmem. Dvoudenní letecký zájezd je od 26. listopadu z letiště v Ruzyni do Piešťan odlet v 9:30...
EDEN – Pokud se nevydáte na utkání Poháru UEFA do Žiliny s fanklubem nebo po vlastní ose, máte možnost letět přímo s týmem.

Dvoudenní letecký zájezd je od 26. listopadu z letiště v Ruzyni do Piešťan odlet v 9:30, zpět do Prahy se odlétá bezprostředně po skončení utkání (přílet do Prahy 28. listopadu přibližně v 0:50 hodin).

Ubytování je v tříhvězdičkovém hotelu Grand v Žilině, cena 8.000 Kč zahrnuje letenku, letištní poplatky, transfery a vstupenku na utkání.

Pokud máte o cestování s týmem zájem, přihlaste se prosím na marketingovém oddělení Slavie – Ladislava Novotná – novotna@slavia.cz – tel. 233 081 759. Nabídka platí do obsazení kapacity letadla. Uzávěrka přihlášek je v pondělí 24. listopadu v 16 hodin.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články