Přijďte v neděli na Teplice a vyhrajte! | SK Slavia Praha
Více

Přijďte v neděli na Teplice a vyhrajte!

EDEN – Během nedělního ligového zápasu Slavie s Teplicemi jsme pro návštěvníky Edenu připravili soutěž o řadu atraktivních cen. Odnést si například můžete DVD přehrávače, slávistická trička, čepice, mistrovská DVD, mistrovské plakáty a další suvenýry...
EDEN – Během nedělního ligového zápasu Slavie s Teplicemi jsme pro návštěvníky Edenu připravili soutěž o řadu atraktivních cen. Odnést si například můžete DVD přehrávače, slávistická trička, čepice, mistrovská DVD, mistrovské plakáty a další suvenýry.

Pravidla jsou jednoduchá. Po skončení prvního poločasu vhodí mladí slávisté do ochozů míčky s číslicemi. Pokud budete mít štěstí a míček zachytíte, vyhráváte jednu z cen. Ceny si bude možné vyzvednout po skončení zápasu na VIP recpeci, která je hned vedle restaurace McDonald's.

Míčky si, prosím, vezměte s sebou. Cena vám bude předána pouze po předložení označeného míčku! Pro ceny si na recepci přijďte opravdu až po skončení zápasu, v jeho průběhu nebudou ceny vydávány.

Pokud se výherce pro cenu na VIP recepci nedostaví v neděli do 40 minut po skončení zápasu, může si pro ceny přijít do Edenu každý všední den od 8:30 do 17 hodin.

Utkání SK Slavia Praha – FK Teplice začíná v Edenu v neděli 23. listopadu ve 20 hodin.

U vchodů na stadion budou tradičně zdarma k dispozici Slávistické poločasy. Tentokrát jsme pro fanoušky připravili rozhovor s Davidem Hubáčkem.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články