S Teplicemi přijede Štěpán Vachoušek | SK Slavia Praha
Více

S Teplicemi přijede Štěpán Vachoušek

EDEN – Známá tvář alespoň pro starší slávisty se může v neděli objevit na trávníku v Edenu. Za Teplice totiž nastupuje Štěpán Vachoušek, který v minulosti působil ve Slavii.
EDEN – Známá tvář alespoň pro starší slávisty se může v neděli objevit na trávníku v Edenu. Za Teplice totiž nastupuje Štěpán Vachoušek, který v minulosti působil ve Slavii, přišel do ní v březnu 2002 právě z Teplic, ve dvou sezonách odehrál podle našich údajů 37 ligových zápasů a nastřílel deset branek. V červenci 2003 pak přestoupil do Olympique Marseille.

Na teplickém webu Štěpán Vachoušek oplývá optimismem. „Pro mě to bude hodně prestižní zápas, ale určitě bych si chtěl z Prahy odvézt minimálně bod a nejlépe tři,“ prohlásil odvážný plán, se kterým už do Edenu letos dorazilo sedm ligových soupeřů.

Trenéru Jiřímu Plíškovi bude chybět distancovaný Pavel Verbíř a zranění Smíšek, Vaščák, Smejkal a Ljevakovič. Otazník visí také nad startem Mahmutoviče, Kleina a také samotného Vachouška.

Trenér Plíšek vidí v duelu v Edenu velkou výzvu. „Je pro nás výzvou být prvním českým týmem, který by v novém Edenu bodoval. Čeká nás velmi sebevědomý tým, který má ve všech stránkách kvalitu a spoléhá na podporu fanoušků," prohlásil teplický trenér.

Zatím jako jediný si odvezl bod v minulé sezoně Jablonec, v té současné se to v Gambrinus lize nikomu zatím nepodařilo.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články