Podzimní sezona skončí v Amsterdamu | SK Slavia Praha
Více

Podzimní sezona skončí v Amsterdamu

EDEN – Podzimní sezona skončí pro Slavii v Amsterdamu. Slavia se do Amsterdam Areny vrací po šestnácti měsících, 15. 8. 2008 tam zvítězila ve třetím předkole Ligy mistrů 1:0, když jedinou branku dal z penalty David Kalivoda. Je zvláštní, že se předchozími „starými známými“ soupeři ve skupině skončily zápasy stejným výsledkem.
EDEN – Podzimní sezona skončí pro Slavii v Amsterdamu. Slavia se do Amsterdam Areny vrací po šestnácti měsících, 15. 8. 2008 tam zvítězila ve třetím předkole Ligy mistrů 1:0, když jedinou branku dal z penalty David Kalivoda.

Je zvláštní, že se předchozími „starými známými“ soupeři ve skupině skončily zápasy stejným výsledkem. Se Žilinou 0:0 a s Hamburkem 0:2, kde byl znovu vyloučen slávistický brankář. Určitě by se nikdo nezlobil, kdyby se zopakoval i třetí výsledek.

Slavia se bude muset obejít bez distancovaného brankáře Martina Vaniaka, do hry nezasáhne ani Láďa Volešák. Do holandské metropole poletí kompletní kádr, trenér stanoví nominaci až na místě, ve výpravě tedy nebude chybět ani Vaniak, nemocný Láďa Volešák zůstává doma.

Distancovaný je také hlavní trenér Karel Jarolím, který nesmí s týmem komunikovat před zápasem a během zápasu, nesmí vstupovat do šatny, hráčského tunelu a technické zóny. Předpisy mu nařizují sledovat zápas pouze z tribuny.

Slávisté odletí do Amsterdamu v úterý dopoledne, výkop utkání je ve 20:45 ve středu, utkání vysílá přímým přenosem televizní kanál ČT2.

Hlavním rozhodčím je Sten Kaldma z Estonska, jeho asistenty pak Hannes Reivald a Eduard Rozov, delegátem je Jean-Marc Puissesseau z Francie.

Ze skupiny F již mají jistý postup Hamburk, Aston Villa a Ajax Amsterdam.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články