Suchý se vrátil, marodka se ale netenčí | SK Slavia Praha
Více

Suchý se vrátil, marodka se ale netenčí

EDEN – Návrat Marka Suchého do hry je jednou z pozitivních zpráv, které přineslo přátelské utkání s Nitrou – Marek Suchý se navíc po utkání cítil velice dobře. Bohužel další zprávy o stavu zraněných tak dobré nejsou. „Cítím se dobře, achilovka mě nebolí,“ hlásil po zápase Marek Suchý. „Už nám zbývá jen jedna generálka, proto jsem rád, že jsem mohl odehrát alespoň poločas...
EDEN – Návrat Marka Suchého do hry je jednou z pozitivních zpráv, které přineslo přátelské utkání s Nitrou – Marek Suchý se navíc po utkání cítil velice dobře. Bohužel další zprávy o stavu zraněných tak dobré nejsou.

„Cítím se dobře, achilovka mě nebolí,“ hlásil po zápase Marek Suchý. „Už nám zbývá jen jedna generálka, proto jsem rád, že jsem mohl odehrát alespoň poločas,“ říkal se znatelnou radostí. Náš obránce se delší dobu zotavoval po nepříjemném zánětu achilovky.

To Jaroslav Černý důvod k radosti neměl. „Chtěl jsem to zkusit, ale nešlo to. Koleno oteklo, musím na další vyšetření,“ kroutil hlavou. Jaroslav Černý si zranění kolena přivezl ze soustředění v Dubaji.

Optimistické zprávy nemáme ani o zranění Josefa Kaufmana. „Ještě nevím úplně přesné výsledky vyšetření, ale vypadá to na problémy s meniskem a možná i vazem a je pravděpodobné, že začátek ligy nestihne. Zvažuje se artroskopický zákrok,“ uvedl trenér Karel Jarolím.

Tři týdny bude mít individuální program také Vladimír Šmicer, o jehož zranění jsme informovali už v průběhu dne.

Davida Hubáčka trápí odražená pata, ale trénuje s kondičním trenérem Janem Netscherem, ve středu ukrajoval kilometry na rotopedu. Individuální trénink má také František Dřížďal.

Alespoň trochu uklidňující je zpráva o Milanu Ivanovi, toho trápí nachlazení a měl by být brzy v pořádku.

Abychom skončili trochu optimisticky – Ronald Šiklič, který v Dubaji nehrál poslední zápas kvůli nataženému svalu, je v pořádku a na Strahově ho mohli diváci našeho kotle s radostí povzbuzovat.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Sigma. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články