Deniss Romanovs přichází do Slavie | SK Slavia Praha
Více

Deniss Romanovs přichází do Slavie

EDEN – Do Slavie přichází lotyšský brankář Deniss Romanovs. Třicetiletý brankář má zkušenosti z lotyšské reprezentace a naposledy působil v rumunském Dinamu Bukurešť. Do klubu přichází jako volný hráč.
EDEN – Do Slavie přichází lotyšský brankář Deniss Romanovs. Třicetiletý brankář má zkušenosti z lotyšské reprezentace a naposledy působil v rumunském Dinamu Bukurešť. Do klubu přichází jako volný hráč.


Slavia gólmana vyzkoušela v přátelském utkání proti FC Nitra. Ve čtvrtek krátce po poledni Romanovs podepsal dvouletý kontrakt s roční opcí.


„Slavii jsem sledoval už když hrála Ligu mistrů, viděl jsem obě utkání proti Steaue a Arsenalu, je to velice kvalitní tým,“ těší se na nové angažmá lotyšský gólman.


„Měl jsem nabídky ze tří klubů, ale vybral jsem si jednoznačně Slavii, udělám všechno pro to, abych se uplatnil,“ dodal. „Líbí se mi, že se tu tvrdě a profesionálně pracuje, těším se i na spolupráci s ostatními gólmany, s tím jsem v žádném klubu nikdy neměl nejmenší problém,“ dodává.


„Romanovs je zkušený brankář, který u nás uspěl na testech, věříme, že se uplatní,“ uvedl k přestupu generální ředitel Petr Doležal.


„Gólmani nezůstanou čtyři, Slavia velmi pravděpodobně jednoho z nich ještě v tomto přestupním termínu uvolní,“ doplnil k tomu ředitel slávistické komunikace Ondřej Zlámal.


Deniss Romanovs

nar. 2. září 1978

186 cm/82 kg

post: brankář

předchozí kluby: 1984 -1996 Skonto Riga, 1996 Skonto Metals, 1997 FK Valmeira, 2000-2005 FK Ventspils, 2006 FC Ditton, 2007-2009 Dinamo Bukurešť

2 starty za reprezentaci Lotyšska


Aktuálně

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články