Michal Švec dal branku Spartě | SK Slavia Praha
Více

Michal Švec dal branku Spartě

EDEN - Je tu víkend a my pro vás opět sledujeme, jak se daří bývalým slávistům v zahraničí - Michal Švec vstřelil svoji první branku v nejvyšší holandské soutěži - v 89. minutě poslal míč do sítě Sparty Rotterdam a zvýšil na 4:1, branku dal hlavou po centru do vápna.

EDEN - Je tu víkend a my pro vás opět sledujeme, jak se daří bývalým slávistům v zahraničí - Michal Švec vstřelil svoji první branku v nejvyšší holandské soutěži - v 89. minutě poslal míč do sítě Sparty Rotterdam a zvýšil na 4:1, branku dal hlavou po centru do vápna.  V té době už Sparta Rotterdam  hrála o devíti - dva její hráči totiž nasbírali po dvou žlutých kartách.

Heerenveen vyhrál 5:1 a je čtvrtý o bod za třetím Ajaxem. Švecův tým si viditelně říká o místo v UEFA Europa League v příští sezoně.

Svůj zápas má za sebou také Anderlecht, který v pátek prohrál 1:2 v Mechelenu, bývalý slávista Stanislav Vlček se na hřiště opět nedostal.

Tomáš Necid odehrál osmdesát minut v zápase CSKA na hřišti Saturnu Moskva, měl dvě dobré šance, ale ani jednu neproměnil. CSKA vstoupilo do soutěže výhrou 3:0.

Mickael Tavares nahrál centrem na první branku Hamburku, kterou do sítě Cottbusu vstřelil Ivica Olič. Tavares odehrál celých devadesát minut, jeho tým vyhrál doma 2:0.

Matej Krajčík nastoupil za Regginu v sedmdesáté minutě do souboje s Neapolí, který byl v té době 1:1, stejně tak skončil. Krajčíkův tým je na posledním místě, stále horkým kandidátem sestupu.

Siena prohrála doma s AC Milán 1:5, Lukáš Jarolím do zápasu nezasáhl.

Pitákův Salcburk vyhrál 2:1 v Altachu, Karel Piták nehrál kvůli trestu za žluté karty..

.

 

 

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články