Béčku se na Vyšehradě nedařilo | SK Slavia Praha
Více

Béčku se na Vyšehradě nedařilo

PRAHA/VYŠEHRAD - Slávistická juniorka prohrála se Slavojem Všehrad 3:0, v první půli se trefili se Hendrych a Kubík, třetí branku přidal po změně stran Pechar. Z kádru A-týmu nastoupil do utkání Tomáš Jablonský.

PRAHA/VYŠEHRAD - Slávistická juniorka prohrála se Slavojem Všehrad 3:0, v první půli se trefili se Hendrych a Kubík, třetí branku přidal po změně stran Pechar. Z kádru A-týmu nastoupil do utkání Tomáš Jablonský. Slávisté doplatili na nevydařený začátek zápasu, po patnácti minutách prohrávali o dvě branky a na umělé trávě nedokázali už  na soupeřovy góly odpovědět.


Domácí byly v úvodu na vyšehradské umělé trávě lepším týmem, zejména akce Matuszného vedly k nebezpečným situacím před slávistickou brankou. Už ve třetí minutě po Jandově centru z přímého kopu poslal míč do sítě hlavou kapitán Hendrych, ve d vanácté minutě pak Matuszny vykombinoval střeleckou pozici pro Kubíka a domácí vedli o dva góly.


Slavia pak vyrovnala hru, vytvořila si dvě šance, Koreš po centru Jablonského hlavičkoval z vápna, ale brankář Víšek vytasil výborný zákrok a zabránil jisté brance. Po delší době hrající Novotný obral stopera domácích o míč, ale jeho přihrávka k Šimečkovi před prázdnou branku nedoputovala.


Po přestávce přidali domácí třetí branku, po přihrávce Kubíka se středem naší obrany prosadil Pechar. Dvakrát ještě zasahoval Berkovec, jednou domácí nastřelili břevno. Slávisté také mohli korigovat stav, ale žádný z nadějných útoků nedotáhli, nejlepší pozici měl Novotný, ale sám před brankářem zvolil přihrávku na nabíhající spoluhráče, která ke gólu nevedla.


Trenér Miroslav Janů byl po utkání hodně rozmrzelý. „Utkání se nepovedlo zejména naší obraně, dostali jsme rychle dvě branky, na které jsme už nedokázali reagovat. Soupeři jsme situaci našimi chybami hodně usnadnili. Koreš s Novotným hráli po delší době, na to se ale nemůžeme vymlouvat, dnešní utkání se hodně nevydařilo, porážka je vysoká,“ zhodnotil průběh střetnutí.


Další zápas čeká naše béčko ve středu v Liberci proti místní rezervě.


Slavoj Vyšehrad - Slavia B 3:0 (2:0)

Branky: 3. Hendrych, 14. Kubík, 65. Pechar

Vyšehrad: Víšek - Janda, Hendrych, Vlček, Pospíšil -  Nadrchal, Pechar (78. Nosek), Oldřich Dubský, Matuszny - Kubík (90. Ansuma), Oudahar (48. Smola)

Slavia B: Berkovec - Held, Čmovš (68. Kobler), Studík, Starý - Koreš (76. Zelinka), Javorek, Šimeček, Jablonský (45. Zdeněk Zahálka) - Novotný, Tafat
Rozhodčí: Blaschke, diváci:640

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články