Parkování v Janově! Další informace! | SK Slavia Praha
Více

Parkování v Janově! Další informace!

PRAHA/JANOV - Prosíme fanoušky, kteří cestují do Janova individuálně, aby si pozorně přečetli následující informace...
PRAHA/JANOV - Prosíme fanoušky, kteří cestují do Janova individuálně, aby si pozorně přečetli následující informace, které jim usnadní návštěvu utkání! Pro naše fanoušky bude vyčleněno parkoviště naLargo Caviglia (naproti Stazione Brignole), to se týká autobusů (cestuje jich celkem pět) i individuálních fanoušků cestujících automobily. Toto parkoviště bude bezplatně vyhrazeno od 7 hodin od rána.

Vstupenky se do dnešního večera prodávají v Praze, v Janově je neseženete! Pokud je ještě nemáte, pořiďte si je v Edenu!

Z tohoto místa bude před zápasem pořádána kyvadlová přeprava na stadion, který bude otevřen od 16:30 hodin.

Po skončení zápasu budou připraveny autobusy před stadionem. Bude také zajištěna doprava na odstavné parkoviště. Fanoušci cestující s fanklubem dostanou všechny informace během cesty!

Bezpečnostní opatření při vstupu na stadion: vstup pro hosty číslo 8: jsou povoleny vlajky na ohebné tyči do délky 1,5 metrů, zakázány jsou bubny, megafon, drobné mince, tužky a psací pera. Není povolen vstup pod vlivem alkoholu a jiných látek. Je zakázáno vnášet nápoje a láhve, samozřejmě, že je zakázána také pyrotechnika.

Pořadatelé mají právo ověřit údaje zaregistrované u vaší vstupenky, prosím vezměte si s sebou osobní doklady.

Co se týká nápisů na vlajkách, příslušné povolení projednávají s italskou stranou zástupci fanklubu. U vchodu do našeho sektoru budou působit stewardi našeho fanklubu.

Mapu parkoviště najdete zde: Mapa parkoviště pro slávistické fanoušky

Slavia dostala také pozvánku pro všechny naše fanoušky do janovského muzea, kde je také rozsáhlá expozice, věnovaná historii janovského fotbalového klubu. Informace o muzeu najdete na adrese: www.fondazionegenoa.com

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články