B-dorost remizoval v Plzni | SK Slavia Praha
Více

B-dorost remizoval v Plzni

PRAHA/PLZEŇ – B-dorost v týdnu odehrál další ligové kolo, tentokrát i přes herní převahu pouze remizoval v Plzni 0:0.

PRAHA/PLZEŇ – B-dorost v týdnu odehrál další ligové kolo, tentokrát i přes herní převahu pouze remizoval v Plzni 0:0.

 

Obě mužstva vstoupila do utkání laxně, hrát se začalo až po deseti minutách zápasu. Slavia útočila především po pravé straně, odkud censtroval Smolák, ale žádný z nich si nenašel cestu do branky. Smolák byl nakonec sám v největší naší šanci prvního poločasu, když se k němu po centru Veselého dostal míč a on sám před brankářem bohužel zazmatkoval a branku netrefil. Domácí se tlačili dopředu hlavně středem hřiště, kde Slavii lehce přehrávali, ale do vyložené šance se během prvního poločasu nedostali.

 

Po důraznější domluvě v kabině začalo naše mužstvo více běhat a červenobílí dostali domácí pod tlak. Herní převaha však nevedla ke vstřelené brance, i přesto, že šancí bylo opravdu dost. Nejprve se výborně prosadil přes obránce Goiš, ale Veselého centr trefil jen brankáře, poté měli svou šanci i Niedermeier, Petrák, Tusjak i hlavičkující Brůžek, ale žádná z těchto šancí neskočila gólem.

 

„Co je nám platná herní převaha, větší počet šancí i chvála za hezký fotbal, když tomu chybí to hlavní – góly. Klukům se nedaří zakončit a přesto, že se tomu v tréninku věnujeme, v zápase nám zatím není přáno. Musíme být trpěliví a i nadále na tom pracovat,“ hodnotil utkání trenér B dorostu Jaroslav Peřina.

 

B-dorost: Plzeň - Slavia 0:0, 22. 9. 2009

Slavia: Měsíček – Šimkovský, Mikula, Brůžek, Jína - Petrák, Šlehofer, Niedermeier (68.Tusjak) – Hofman (25. Veselý), Halama (80. Žák), Smolák (63.Goiš)

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články