C-dorost remizoval s Hradcem Králové | SK Slavia Praha
Více

C-dorost remizoval s Hradcem Králové

PRAHA - Do dalšího domácího zápasu s Hradcem Králové jsme nastoupili v rozestavení 3-4-3 s cílem hrát nátlakový a útočný fotbal.

PRAHA - Do dalšího domácího zápasu s Hradcem Králové jsme nastoupili v rozestavení 3-4-3 s cílem hrát nátlakový a útočný fotbal. Chtěli jsme konečně naplno v domácím prostředí bodovat,ale to se nám znovu nepovedlo. Místo kombinační hry jsme se často uchylovali k nakopávaným míčům. Souhra mezi jednotlivými řadami se nám vůbec nedařila a nepovedený poločas skončil bez branek 0:0.

 

Do druhého poločasu jsme nastoupili již se zažitějším rozestavením 4-4-2 a začali jsme hrát konečně fotbal. Hru jsme výrazně zpřesnili, více běhali a hráli jsme daleko nápaditěji. Ve 42. minutě byl po přihrávce Proška faulován Synek, sám penaltu proměnil a vedli jsme 1:0. Pokračovali jsme dál ve zlepšené hře,ale bohužel jsme nedokázali pěkné kombinační akce dotáhnout do konce. Nevstřelení druhé branky se nám nakonec nevyplatilo. V 76. minutě jsme propadli v defenzivní činnosti a Hradec vyrovnal na konečných 1:1.

 

„Mrzí mě, že jsme úplně prohospodařili první poločas,který se nám vůbec nepovedl. Výkon a přístup ve druhé půli byl zcela odlišný a o to víc mě mrzí, že kluci neudrželi koncentraci v zápase až do konce. V domácím prostředí jsme ztratili další dva body a doufám, že v následujícím derby s Bohemkou to napravíme,“ hodnotil utkání trenér C-dorostu Miroslav Jíra.

 

C- dorost: Slavia - Hradec Králové 1:1 (0:0)

Branka: 42. Synek

Slavia: Hrubeš, Suk, Čepelák, Košata (41. Malcharek), Šittich, Mac, Caha, Kolmistr (56. Bazal), Prošek (73. Berenreiter), Synek (70. Hubálek), Zámečník

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články