Béčko veze cenný bod | SK Slavia Praha
Více

Béčko veze cenný bod

PRAHA - Slávistická juniorka sahala po vítězství, vyrovnávací branku daly domácí Hlavice až čtyři minuty před koncem. Za Slavii se trefil tři minuty poté, co naskočil na hřiště, Zákostelský.
PRAHA - Slávistická juniorka sahala po vítězství, vyrovnávací branku daly domácí Hlavice až čtyři minuty před koncem. Za Slavii se trefil tři minuty poté, co naskočil na hřiště, Zákostelský.

Béčko Slavie hrálo třetí zápas za sebou venku, tentokrát na hřišti Hlavic, které jsou doma zvyklé na svoje menší hřiště. V prvním poločase slávisté hráli aktivně, chybělo jenom lepší dotažení brejkových situací. V závěru se dostali pod tlak domácích, kteří posílali do vápna dlouhé auty a ohrožovali Hanuše ze standardek, brankář dvakrát výtečně zasáhl a svůj tým podržel.

Ve druhém poločase šli červenobílí do vedení, Zákostelský se trefil prvním dotykem na hřišti po střídání. Tafat a Pázler pak mohli vedení zvýšit, své šance ale nevyužili.

Konečnou podobu výsledku tak dal domácí Nesvadba, který využil přízemní centr z pravé strany k vyrovnání. Závěrečný tlak domácích už naši fotbalisté v pohodě přestáli.

„Byli jsme blízko vítězství, ale před zápasem bychom asi remízu brali. Nakonec mohly oba týmy vyhrát, remíza je spravedlivá, s výkonem svého týmu jsem spokojený," uvedl trenér Miroslav Janů.

Hlavice - Slavia B 1:1 (0:0)
Branky: 84. Nesvadba - 69. Zákostelský
Slavia B: Hanuš - Dens, Zieris, Starý, Mareš - Pázler (89. Kolařík), Vyhnal, Vaněk, Koreš - P. Hošek (66. Zákostelský), Tafat (78. Milutinovič)
ŽK: Mareš

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články