Hocine Ragued slaví 27. narozeniny | SK Slavia Praha
Více

Hocine Ragued slaví 27. narozeniny

GRAN CANARIA – Záložník Hocine Ragued dnes před ranním předzápasovým tréninkem přijímal gratulace od svých spoluhráčů – slaví dnes dvacáté sedmé narozeniny.
GRAN CANARIA – Záložník Hocine Ragued dnes před ranním předzápasovým tréninkem přijímal gratulace od svých spoluhráčů – slaví dnes dvacátésedmé narozeniny. „Tak to budou kuřata do kabiny, ne?“ navrhovali mu, jak by měl tento den oslavit, ale na to samozřejmě dojde asi až v Praze.

A jaké dárky Hocine dostane od své přítelkyně? „Já na dárky moc nejsem. Mám všechno, co potřebuji, jsem šťastný, moje přítelkyně také, a to je pro mě to nejhlavnější,“ usmál se.

Ragued má za sebou starty v kvalifikaci na mistrovství světa a na Africkém poháru, které mu příliš radosti neudělaly.

„Málokdo ví, kolik jsem toho nacestoval, sem na soustředění jsme letěli čtyři hodiny, ale v Africe na utkání létáme i dvanáct hodin. Byl bych rád, kdyby toho na jaře bylo méně, chci se soustředit na fotbal ve Slavii, trénovat a hrát, pak se dostanu do takové formy, ve které chci být,“ řekl také našemu webu.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články