Soustředění v sobotu skončilo | SK Slavia Praha
Více

Soustředění v sobotu skončilo

GRAN CANARIA – V sobotu večer se slávisté vracejí do Prahy, jejich soustředění na Kanárských ostrovech skončí. V pátek měli na programu běžeckou dávku, která měla odbourat únavu z předchozích dvou dnů, kdy fotbalisté odehráli dvě utkání.
GRAN CANARIA – V sobotu večer se slávisté vracejí do Prahy, jejich soustředění na Kanárských ostrovech skončí. V pátek měli na programu běžeckou dávku, která měla odbourat únavu z předchozích dvou dnů, kdy fotbalisté odehráli dvě utkání. Lepší prostředí než sluncem zalitou pláž si asi nemohli přát. Každý dostal odměřený plán – například Stanislav Vlček, který do druhého zápasu nezasáhl, běžel mnohem delší trať.

Samostatnou skupinku vytvořili jako po celý týden Jaroslav Černý a Josef Kaufman. Jarda Černý řekl našemu webu docela příjemnou zprávu. „Všechno jde podle plánu, jarní část sezony jsem ještě neodepsal, kdyby to šlo, mohl bych na konci dubna začít trénovat s míčem, ale nechci to samozřejmě zakřiknout,“ prozradil nám.

Svůj rehabilitační plán na sto procent plní i Josef Kaufman. „Po těch všech trápeních s kolenem už raději nic neplánuju, slibuju, že rozhovor webu dám, až budu konečně fit.“ Kaufman si před třemi měsíci své zranění kolene obnovil a začal celý proces znovu.

Milan Kopic nehrál ani v jednom ze zápasů. „Věřím, že začnu příští týden znovu trénovat, není to vážné,“ řekl nám. Nenastoupili také Riste Naumov a Štěpán Koreš, oba kvůli zdravotním problémům.

K průběhu soustředění se ještě vrátíme v online rozhovoru s Adamem Hlouškem, který musel kvůli technickým problémům s připojením být přeložen na sobotu v 14:45.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články