Zapojte se do SMS soutěží a vyhrajte! | SK Slavia Praha
Více

Zapojte se do SMS soutěží a vyhrajte!

Velká jarní a zápasová SMS soutěž!
SYNOT TIP ARENA/EDEN – V jarní části Gambrinus ligy připravila SK Slavia Praha pro své fanoušky tipovací a vědomostní SMS soutěže. Fanoušci se mohou zapojit do dvou SMS soutěží: zápasová SMS soutěž a velká jarní SMS soutěž.

Zápasová SMS soutěž

Začátek této soutěže odstartuje vždy ve stejnou dobu, kdy začne domácí utkání Slavie (Gambrinus liga nebo Ondrášovka Cup) v Synot Tip Areně v Edenu.

Soutěž bude ukončena stejně jako zápas, případně několik minut před ukončením zápasu. Doba ukončení soutěže bude vždy upřesněna v den jejího konání.

V den domácího zápasu bude na www.slavia.cz zvěřejněna soutěžní otázka. Tato otázka se několikrát obejví před zápasem a během zápasu na velkoplošných obrazovkách v Synot Tip Areně v Edenu. Soutěžní otázku, telefonní číslo a další podrobnosti také zopakuje několikrát na stadionu i hlasatel.

Pozor! První SMS zpráva může být do soutěže přijata až po výkopu zápasu, soutěž bude ukončena v předem stanovené minutě zápasu (např. 80., 85. nebo 90.). Na SMS zprávy zaslané před začátkem spuštění soutěže a po ukončení hlasovací soutěže nebude brán zřetel.

Každá 30. SMS vyhrává slávistické DVD Sešívané tituly, ve hře jsou i slávistické dresy, které obdrží vylosovaní soutěžící.

Odpověď na soutěžní otázku bude možné posílat na telefonní číslo 900 11 07. Cena jedné SMS je 7 korun včetně DPH. Službu technicky zajišťuje ATS, www.premiumservices.cz  

Každý výherce obdrží zpětnou SMS zprávu, ve které bude informován o možnosti vyzvednutí výhry. 

Velká jarní SMS soutěž

Velká jarní SMS soutěž bude probíhat od pondělí 8. března (domácí zápas Slavie s Českými Budějovicemi) do soboty 8. května (domácí zápas Slavie s Jabloncem). Soutěž bude tedy trvat po dobu devíti týdnů. Každé pondělí ve 12 hodin bude vyhlášena soutěžní otázka, odpověď na tuto otázku bude možné posílat během daného týdne až do neděle do půlnoci

Každá 60. SMS vyhrává slávistický kalendář. Každý týden také deset vylosovaných výherců v každém soutěžním kole (pouze správné odpovědi) může vyhrát prohlídku Synot Tip Areny v Edenu v doprovodu hráče A-týmu. Fanoušci, kteří se zapojí alespoň do 7 týdenních kol, budou moci soutěžit o hlavní cenu, kterou jsou permanentky na nadcházejíci sezonu Gambrinus ligy 2010/2011.

Výherci hlavní ceny (permanentek) budou vyhlášeni v předposledním kole Gambrinus ligy, kdy Slavia sehraje poslední domácí utkání sezony v Synot Tip Areně v Edenu s Jabloncem.

Věcné výhry (kalendáře) si bude možné vyzvednout na VIP recepci Slavie v Synot Tip Areně v Edenu. Každý výherce (kalendář, prohlídka stadionu nebo permanentka) bude informován pomocí SMS zprávy. Jména výherců a další informace týkající se výher budou uvedeny na stránkách www.slavia.cz  

Odpověď na soutěžní otázku bude možné posílat na telefonní číslo 900 11 09. Cena jedné SMS je 9 korun včetně DPH. Službu technicky zajišťuje ATS, www.premiumservices.cz

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články