Volte nejlepšího slávistu zápasu! | SK Slavia Praha
Více

Volte nejlepšího slávistu zápasu!

SYNOT TIP ARENA/EDEN – V pondělním zápase Gambrinus ligy Slavie s Českými Budějovicemi mohou fanoušci volit nejlepšího hráče Slavie. Zápasovou SMS soutěž odstartuje úvodní hvizd rozhodčího v zápase...
SYNOT TIP ARENA/EDEN – V pondělním zápase Gambrinus ligy Slavie s Českými Budějovicemi mohou fanoušci volit nejlepšího hráče Slavie. Zápasovou SMS soutěž odstartuje úvodní hvizd rozhodčího v zápase (v 17:30 hodin), soutěž bude ukončena v 85. minutě. SMS ve tvaru SKS  XX (číslo dresu) zasílejte na telefonní číslo 900 11 07. Cena jedné SMS je 7 korun včetně DPH. Službu technicky zajišťuje ATS, www.premiumservices.cz  

Pozor! První SMS zpráva může být do soutěže přijata až po začátku výkopu zápasu, soutěž bude ukončena v 85. minutě. Na SMS zprávy zaslané před začátkem spuštění soutěže a po ukončení hlasovací soutěže nebude brán zřetel.

Každá 50. SMS vyhrává slávistický diář. Ve hře jsou i slávistické dresy, které obdrží vylosovaní soutěžící.

Každý výherce obdrží zpětnou SMS zprávu. Ceny si můžete vyzvednout na VIP recepci Slavie po skončení zápasu s Českými Budějovicemi, během tohoto týdne (pracovní dny od 9 do 17 hodin) a také před sobotním ligovým zápasem Slavie s Teplicemi (13. března).

Informace o výhercích a cenách budou také vždy zveřejněny na našich webových stránkách.

Případné dotazy ohledně Zápasové SMS soutěže směřujte na e-mail: michaela.kancevova@slavia.cz  

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články