Štefan Senecký: Kluci mě podrželi | SK Slavia Praha
Více

Štefan Senecký: Kluci mě podrželi

SYNOT TIP ARENA/EDEN - Stanislav Vlček a Štefan Senecký zažívali po zápase s Budějovicemi úplně jiné emoce. Stanislav Vlček nezakrýval radost ze dvou branek, které vstřelil soupeři a kterými tak oslavil svůj 400. ligový start. Štefana Seneckého naopak velmi mrzely inkasované branky.

SYNOT TIP ARENA/EDEN - Stanislav Vlček a Štefan Senecký zažívali po zápase s Budějovicemi úplně jiné emoce. Stanislav Vlček nezakrýval radost ze dvou branek, které vstřelil soupeři a kterými tak oslavil svůj 400. ligový start. Štefana Seneckého naopak velmi mrzely inkasované branky. Mrzely ho o to více, že se tak stalo při premiéře před domácími fanoušky.

„Děkuju klukům, že mě dneska podrželi. Fotbal je o týmové práci. Jeden za všechny, všichni za jednoho. Dneska to z mé strany nebylo ono, budu se jim to snažit nahradit v dalších zápasech,“ uvedl slávistický gólman.

Jak byste popsal ten první gól? Zaskočila vás hodně ta střela zdálky?

„Nemyslím, že bych zaspal. Každá střela zdálky je nebezpečná, když se dobře trefí. Tahle střela ale nešla tak úplně „do vinglu“, takže se to určitě dalo vyřešit. Stejně tak i druhý gól, ale střílející hráč mi to dal pod koleno. Ono po bitvě je každý generál. Já se na to ještě podívám, pak to teprve budu moci hodnotit.“

Jak vám bylo po tom druhém gólu?

„No do smíchu mi samozřejmě nebylo. Ale diváci dál povzbuzovali mužstvo, snažil jsem se prostě koncentrovat, abych už nic dalšího nepustil.“

Co jste slyšel od trenéra o poločase v kabině?

„Všichni mě povzbuzovali, trenér i spoluhráči, žádná silná slova nepadala.“

Jak se vám hrálo poprvé doma v Edenu před domácími fanoušky?

„Samozřejmě mě to moc mrzí i kvůli fanouškům, kteří přišli v takovéto zimě, že se mi premiéra na domácím stadionu moc nevyvedla. Padlo pět branek, pro diváka to muselo být atraktivní utkání s dobrým koncem pro nás."

Ohlasy Štefana Seneckého a Stanislava Vlčka - Slavia TV

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články