Velká jarní SMS soutěž | SK Slavia Praha
Více

Velká jarní SMS soutěž

Velká jarní SMS soutěž

 

Velká jarní SMS soutěž bude probíhat od pondělí 8. března (domácí zápas Slavie s Českými Budějovicemi) do soboty 8. května (domácí zápas Slavie s Jabloncem). Soutěž bude tedy trvat po dobu devíti týdnů. Každé pondělí ve 12 hodin bude vyhlášena soutěžní otázka, odpověď na tuto otázku bude možné posílat během daného týdne až do neděle do půlnoci.

Každá 60. SMS vyhrává slávistický kalendář. Každý týden také deset vylosovaných výherců v každém soutěžním kole (pouze správné odpovědi) může vyhrát prohlídku Synot Tip Areny v Edenu v doprovodu hráče A-týmu. Fanoušci, kteří se zapojí alespoň do 7 týdenních kol, budou moci soutěžit o hlavní cenu, kterou jsou permanentky na nadcházejíci sezonu Gambrinus ligy 2010/2011.

Výherci hlavní ceny (permanentek) budou vyhlášeni v předposledním kole Gambrinus ligy, kdy Slavia sehraje poslední domácí utkání sezony v Synot Tip Areně v Edenu s Jabloncem.

Věcné výhry (kalendáře) si bude možné vyzvednout na VIP recepci Slavie v Synot Tip Areně v Edenu. Každý výherce (kalendář, prohlídka stadionu nebo permanentka) bude informován pomocí SMS zprávy. Jména výherců a další informace týkající se výher budou uvedeny na stránkách www.slavia.cz

Odpověď na soutěžní otázku bude možné posílat na telefonní číslo 900 11 09. Cena jedné SMS je 9 korun včetně DPH. Službu technicky zajišťuje ATS, www.premiumservices.cz.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články