Slávistické video | SK Slavia Praha
Více

Slávistické video

Slávistické video

 

Fanoušci se mohou zapojit do další soutěže se slávistickou tematikou. Soutěžit se tentokrát bude o nejslávističtější video. Natočený materiál by měl mít délku maximálně 30 vteřin. Videa budou prezentována před začátkem domácích zápasů v Synot Tip Areně v Edenu na velkoplošných obrazovkách.

Video soutěž je rozdělena do několika kol. V každém kole vyberou nejlepší video se slávistickou tematikou hráči A-týmu. Uzávěrka každého kola je vždy den před soutěžním domácím zápasem v 18 hodin. Videa zaslaná po tomto termínu budou vždy zařazena do kola následujícího.

Videa můžete zasílat v následujícíh formátech: MOV, MPEG, MPG, WMA, (upřednostňujeme AVI a MOV) na e-mail: mailto:soutez.video@slavia.cz nebo na DVD na adresu: Vladivostocká 1460/2, Praha 10, 100 05, nadpis: VIDEO SOUTĚŽ. Nezapomeňte uvést jméno, příjmení, telefonní číslo a e-mail.

Výherce každého soutěžního kola dostane podepsané slávistické tričko od hráčů A-týmu.

V týdnu po posledním kole Gambrinus ligy v této sezoně budou na www.slavia.cz zveřejněna všechna vítězná videa z předchozích soutěžních kol. O celkovém vítězi potom rozhodnou v hlasování fanoušci.

Vítěz soutěže dostane slávistický dres s naflokováním podle svého přání podepsaný hráči A-týmu a slávistické víno.

Slavia si vyhrazuje právo na vyřazení nevhodných videí či videí zaslaných ve špatném formátu. Výherci budou kontaktováni e-mailem.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články