Volte nejlepšího slávistu dnešního zápasu! | SK Slavia Praha
Více

Volte nejlepšího slávistu dnešního zápasu!

SYNOT TIP ARENA/EDEN – V sobotním zápase Gambrinus ligy Slavie s Teplicemi mohou fanoušci opět volit nejlepšího hráče Slavie. Zápasovou SMS soutěž odstartuje úvodní hvizd rozhodčího v zápase (v 18:20 hodin), soutěž bude ukončena v 85. minutě.
SYNOT TIP ARENA/EDEN – V sobotním zápase Gambrinus ligy Slavie s Teplicemi mohou fanoušci opět volit nejlepšího hráče Slavie. Zápasovou SMS soutěž odstartuje úvodní hvizd rozhodčího v zápase (v 18:20 hodin), soutěž bude ukončena v 85. minutě. SMS ve tvaru SKS XX (číslo dresu) zasílejte na telefonní číslo 900 11 07. Cena jedné SMS je 7 korun včetně DPH. Službu technicky zajišťuje ATS, www.premiumservices.cz  

Pozor! První SMS zpráva může být do soutěže přijata až po začátku zápasu, soutěž bude ukončena v 85. minutě. Na SMS zprávy, zaslané před začátkem spuštění soutěže a po ukončení hlasovací soutěže, nebude brán zřetel.

Každá 30. SMS vyhrává slávistický diář. Ve hře jsou i slávistické dresy, které obdrží vylosovaní soutěžící.

Každý výherce obdrží zpětnou SMS zprávu. Ceny si můžete vyzvednout na VIP recepci Slavie po skončení zápasu s Teplicemi nebo během příštího týdne (pracovní dny od 8:30 do 17 hodin).

V minulé SMS soutěži při zápase Slavie s Českými Budějovicemi jste zvolili nejlepším hráčem zápasu Stanislava Vlčka.

Případné dotazy ohledně zápasové SMS soutěže směřujte na e-mail: michaela.kancevova@slavia.cz  

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články