Milan Černý slaví 22. narozeniny | SK Slavia Praha
Více

Milan Černý slaví 22. narozeniny

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Milan Černý slaví 16. března narozeniny. Slávistickému záložníkovi je 22 let. Milan Černý je odchovancem Slavie, červenobílý dres obléká od roku 1995. „Byl jsem u dědečka a v televizi zrovna hrála Slavia.
SYNOT TIP ARENA/EDEN – Milan Černý slaví 16. března narozeniny. Slávistickému záložníkovi je 22 let. Milan Černý je odchovancem Slavie, červenobílý dres obléká od roku 1995. „Byl jsem u dědečka a v televizi zrovna hrála Slavia. O poločase říkali, že se v Edenu pořádá nábor, tak to dědeček řekl tátovi a ten mě tam vzal,“ zavzpomínal Milan Černý.

Slavii pravidelně reprezentoval v mládežnických výběrech České republiky, v šestnácti letech se stal Mladším dorostencem ČR za rok 2004.

Ligovou premiéru si připsal společně s Markem Suchým v sedmnácti letech 14. května 2005 v zápase v Příbrami, když v 71. minutě vystřídal na hřišti Lumíra Sedláčka.

V květnu 2006 si vážně poranil koleno v zápase reprezentace do devatenácti let v kvalifikaci mistrovství Evropy v ukrajinském Doněcku a musel podstoupit plastickou operaci přetržených zkřížených vazů.

Velký ligový návrat zažil 27. dubna 2009 v zápase s Mladou Boleslaví, kdy po třech letech naskočil do ligového zápasu opět jako hráč A-týmu. Před domácími fanoušky v Edenu vstřelil důležitý vyrovnávací gól a na jednu branku také přihrál. Jeho branka také vyhrála soutěž o gól měsíce dubna.

Milanovi Černému přejeme všechno nejlepší, v jeho případě hlavně hodně zdraví!

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články