Gól Tomáše Necida pomohl k postupu! | SK Slavia Praha
Více

Gól Tomáše Necida pomohl k postupu!

PRAHA – Bývalý útočník Slavie Tomáš Necid se může těšit z postupu do čtvrtfinále Ligy mistrů UEFA. Jeho CSKA Moskva vyhrál na hřišti FC Sevilla 2:1. Úvodní gól zápasu vstřelil Tomáš Necid...

PRAHA – Bývalý útočník Slavie Tomáš Necid se může těšit z postupu do čtvrtfinále Ligy mistrů UEFA. Jeho CSKA Moskva vyhrál na hřišti FC Sevilla 2:1. Úvodní gól zápasu vstřelil Tomáš Necid, který si tak připsal druhou branku v právě probíhajícím ročníku Champions League. Seville nestačila v odvetě ani nadějná remíza 1:1, kterou si přivezla z Moskvy.

K historickému úspěchu pomohl moskevskému celku i bývalý útočník Slavie. Krátce před přestávkou vstřelil svou druhou branku v probíhajícím ročníku Champions League. Už ve 26. minutě se Necid blýskl pěknou přihrávkou, když míč přistrčil na hraně pokutového území na spoluhráče Hondu. Japonec však v dobré šanci gólmana Palopa nadvakrát neprostřelil.

Velká chvíle Tomáše Necida přišla o třináct minut později. Ve 39. minutě Honda přiťukl na hranici pokutového území Necidovi, který se mazácky zbavil Dragutinoviče a ze šestnácti metrů přízemní technickou střelou překonal gólmana Palopa.

V devadesáté minutě mohl Tomáš Necid přidat další gól, ale jeho střela mířila pouze do náruče připraveného brankáře FC Sevilla.

Tomáš Necid odehrál na hrotu moskevského celku celých devadesát minut.

Tomáš Necid si proti FC Sevilla zahrál i v dresu Slavie – 12. prosince 2007 v šestém zápase ve skupině Ligy mistrů UEFA na Strahově. Slávisté v tomto zápase se španelským celkem prohráli 0:3.

FC Sevilla - CSKA Moskva 1:2 (1:1)

Branky: 41. Perotti - 39. Necid, 55. Honda

Sevilla: Palop - Stankevičius, Fazio, Dragutinovič, Navarro (74. Adriano) - Jesus Navas, Zokora, Renato (71. Renato), Perotti, Capel (46. Kanouté) - Luis Fabiano

CSKA Moskva: Akinfejev - Vasilij Berezuckij, Ignaševič, Alexej Berezuckij, Šennikov - Šemberas, Aldonin, Honda (82. Rahimič), Gonzalez (88. Mamajev), Krasič (72. Odiah) – Necid

Diváci: 30 000

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články