Mladší dorost vyhrál nad Plzní 5:3 | SK Slavia Praha
Více

Mladší dorost vyhrál nad Plzní 5:3

PRAHA - Osm gólů bylo k vidění v zápase našeho C-dorostu s Plzní, hned pět jich nastříleli slávisté: dvě Synek, a po jedné Bazal, Zámečník a Růžíčka. Červenobílí otočili nepříznivé skóre 1:3 čtyřmi brankami! Naopak A-žákům a C-žákům se nedařilo v Mostě.
PRAHA - Osm gólů bylo k vidění v zápase našeho C-dorostu s Plzní, hned pět jich nastříleli slávisté: dvě Synek, a po jedné Bazal, Zámečník a Růžíčka.

Cd Celostátní liga mladšího dorostu
SK Slavia:FC Plzeň 5:3 (2:3)
Branky: 34. a 46. Synek, 12. Bazal, 50. Zámečník, 61. Růžička

Slavia:Hrubeš - Herc,Ďurša,Mac,Novák,Šittich(41. Zámečník),Duga,Zmrhal,Bazal(57. Kolmistr),Růžička (66. Ptáček),Synek (74. Suk)

Hned od úvodu zápasu se hrál skvělý ofenzivní fotbal, kdy bylo vidět, že oběma týmům jde převším o střílení branek.Úvodní gól vstřelil po krásné přihrávce od Růžičky Bazal. O dvě minuty později však Plzeň srovnala po centru ze strany na 1:1.

V 30. minutě náš nedůraz v pokutovém území znovu využili po rohovém kopu hosté a Plzeň o brank vedla. Ale už po třech minutách hosté ujali stejným způsobem již vedení 1:3.
O minutu později však rozehrál standardku Novák, Šittich prodloužil na Synka a domácí snížili na 2:3.Tak skončil i 1.poločas.

Do druhého poločasu jsme vstoupili daleko agresivněji a začali více vyhrávat osobní souboje.Ve 46 min.nahrál nádherně za obranu Zmrhal Synkovi a ten vyrovnal na 3:3.

O 4 minuty později zacentroval do pokutověho území soupeře Bazal a Zámečník po důrazu zvýšil na 4:3 pro sešívané.V 61. mintě zpečetili vítězství domácí Slavie Růžička se Synkem, kteří předvedli nádherné kombinační zakončení.Díky skvělému obratu ve druhém poločase tak zůstali všechny body zcela zaslouženě v Edenu. Jsem rád,že po minulém bezbrankovém zápase v Teplicích jsme byli tentokrát daleko důraznější v zakončení a dokázali se střelecky prosadit.Nicměně se musíme vyvarovat v následujícím zápase v Mostě hrubých chyb v defenzivě. M.Jíra

Česká liga starších žáků:Až: Most-Slavia 1:0
Česká liga mladších žáků:Cž:Most-Slavia 4:3/Branky Slavie: Bucha,Krištof,Souček/

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články