Slávisté pomohli v Edenu s náborem | SK Slavia Praha
Více

Slávisté pomohli v Edenu s náborem

EDEN – S velkým ohlasem se setkal nábor malých fotbalistů, který za příjemného podvečera proběhl v úterý v Edenu na umělé trávě. Slávistickým trenérům přišli vypomoci Martin Vaniak a Petr Janda...
EDEN – S velkým ohlasem se setkal nábor malých fotbalistů, který za příjemného podvečera proběhl v úterý v Edenu na umělé trávě. Slávistickým trenérům přišli vypomoci Martin Vaniak a Petr Janda, kteří rozdali spoustu podpisů.

„Přišlo skoro osmdesát dětí, nejvíce z nejmenšího ročniku narození 2005, kterých bylo dvacet sedm, ti vytvoří nový tým. První trénink budou mít ve čtvrtek,“ řekl našemu webu šéftrenér sportovních tříd Miroslav Jíra.

„Ostatní týmy doplníme o dva, tři hráče, kteří budou pozváni na trénink. Další nábor bude v září. Nečekali jsme, že bude tak velký zájem. Rád bych poděkoval Martinu Vaniakovi a Petru Jandovi za to, že přišli, také všem trenérům mládeže, kteří ho zorganizovali. Musím poděkovat i Městské části Prahy 10 a tiskovému oddělení Slavie, kteří nám pomohli akci zpropagovat,“ dodal Miroslav Jíra.

„Já jsem sám takový nábor nezažil, přišel jsem na hřiště a příhlásil jsem se u trenéra a hned mě vzali,“ zavzpomínal Martin Vaniak na to, jak sám jako sedmiletý začínal s fotbalem. „Bylo to na ošklivé škváře, to asi nepamatujete,“ přidal vzpomínku. Navíc prozradil, že první dva roky hrál v útoku, až pak ho poslali trenéři do branky.

„Já jsem byl na náboru v pěti letech v Čáslavi, táta i brácha hráli fotbal, nebyl pro mě jiný výběr,“ prozradil Petr Janda.

Rozhovory pro náš web a Slavia TV natočila vicemiss Slavia 2010 Michaela Poláchová, přineseme vám je v samostatném článku.

Reportáž z náboru -Slavia TV

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články