Informace o čtvrtečním derby | SK Slavia Praha
Více

Informace o čtvrtečním derby

EDEN/SYNOT TIP ARENA – Ve čtvrtek 1. dubna se odehraje první ze tří pražských jarních derby mezi Slavií a Spartou. Připravili jsme pro vás přehled všech bezpečnostních opatření a prosíme návštěvníky zápasu, aby si je pozorně přečetli. Výkop utkání je v 19 hodin...
EDEN/SYNOT TIP ARENA – Ve čtvrtek 1. dubna se odehraje první ze tří pražských jarních derby mezi Slavií a Spartou. Připravili jsme pro vás přehled všech bezpečnostních opatření a prosíme návštěvníky zápasu, aby si je pozorně přečetli.

Výkop utkání je v 19 hodin, brány stadionu se otevřou v 17:30. Na zápas se prodávají vstupenky na jméno, každý fanoušek se u vchodu prokáže občanským průkazem, kterým doloží, že vstupenka je jeho. Fanoušci Slavie, kteří mají permanentku, se mohou prokázat právě touto permanentkou. Prosíme všechny návštěvníky, aby si připravili se vstupenkou také k nahlédnutí svůj doklad - tak, aby urychlili svůj vstup na stadion.

Na utkání se očekává šest až sedm tisíc diváků, vstupenky se samozřejmě budou prodávat ještě před zápasem. Prosíme ale všechny, kdo ještě vstupenku nemají, aby její zakoupení nenechávali na poslední chvíli.

Prodej pro fanoušky Sparty bude probíhat ve čtvrtek až do 15 hodin na pokladnách Generali Areny a od 17 hodin u pokladny v jihozápadním rohu stadionu v Edenu u vchodu číslo 4.

Slavia pro toto utkání připravila všechna bezpečnostní opatření, která se u rizikových utkání v minulosti osvědčila, věříme, že i toto utkání proběhne v Synot Tip Areně bez problémů.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články