Rozhodčí Jech potrestán za výkon v Ostravě | SK Slavia Praha
Více

Rozhodčí Jech potrestán za výkon v Ostravě

PRAHA - Rozhodčí Jiří Jech si kvůli hrubým chybám v utkání Baník Ostrava - Slavia Praha do konce sezony nezapíská. Komise rozhodčích Jiřímu Jechovi omezila delegaci kvůli hrubým chybám v pondělním dohrávaném utkání 22. kola mezi Ostravou a pražskou Slavií, které upřel dvě penalty. Informoval o tom šéf komise rozhodčích Luděk Macela.
PRAHA - Rozhodčí Jiří Jech si kvůli hrubým chybám v utkání Baník Ostrava - Slavia Praha do konce sezony nezapíská.

Komise rozhodčích Jiřímu Jechovi omezila delegaci kvůli hrubým chybám v pondělním dohrávaném utkání 22. kola mezi Ostravou a pražskou Slavií, které upřel dvě penalty. Informoval o tom šéf komise rozhodčích Luděk Macela.

Komise přihlédla k tomu, že Jech několikrát chyboval už na podzim a navíc figuruje na listině mezinárodních sudích. „Ten výkon byl špatný. Jestliže měl v podzimní části tolik omezených delegací, tak si prostě z pozice mezinárodního rozhodčího nemůže takové chyby dovolit. Proto jsme mu omezili delegaci do 30. června s tím, že potom zvážíme, jestli bude zařazen na listinu první a druhé ligy," řekl Macela.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články