Slavia jedná s Chabry o návratu Šmicera | SK Slavia Praha
Více

Slavia jedná s Chabry o návratu Šmicera

EDEN/SYNOT TIP ARENA – Takovou zprávu by dnes nikdo nečekal. Slavia zahájila intenzivní jednání o přestupu Vladimíra Šmicera z Chaber do Slavie. „Jsou to složitá jednání, Chabry se nechtějí Vladimíra Šmicera vzdát,“ připustil tiskový mluvčí Ondřej Zlámal.
EDEN/SYNOT TIP ARENA – Takovou zprávu by dnes nikdo nečekal. Slavia zahájila intenzivní jednání o přestupu Vladimíra Šmicera z Chaber do Slavie.

„Jsou to složitá jednání, Chabry se nechtějí Vladimíra Šmicera vzdát,“ připustil tiskový mluvčí Ondřej Zlámal.

„Zase naskočit do derby, to by bylo, navíc bych mohl naskočit hned do tří derby a navíc proti Erichovi. Ty jeho mediální výroky mě dost namotivovaly,“ řekl k tomu Vladimír Šmicer. „Pod trenérem Ciprem jsem už hrával," dodává.

„Nevím, jak to Vláďa myslel, jestli to tak řekl, ale to je jedno, on to myslel jinak, mám to z dobrých zdrojů,“ vysvětlil Šmicrovo prohlášení jeho tiskový mluvčí Láďa Vízek. „Myslím, že Chabry by jeho odchod morálně i psychicky rozložil zevnitř i zvnějšku,“ prognózuje Vízek.

Novinku o jednání s Chabry nepřijali s velkou radostí slávističští kustodi. „Šmicer všechny svoje dresy naházel do hlediště, jednou dokonce těm Italům, moc dobře si to pamatuju,“ připomněl kustod Jirka Strnad.

„Tiskové oddělení Slavie je po posledních dnech trochu přepracované a nedá se mu všechno věřit,“ šeptá se ve fotbalových kuloárech. Tuto informaci potvrdil nezávisle také zdroj z nedalekého vršovického nádraží.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články