Volte nejlepšího slávistu v derby! | SK Slavia Praha
Více

Volte nejlepšího slávistu v derby!

SYNOT TIP ARENA/EDEN - Ve čtvrtečním pohárovém derby se Spartou mohou fanoušci opět volit nejlepšího hráče Slavie. Zápasovou SMS soutěž odstartuje úvodní hvizd rozhodčího v zápase (v 19 hodin), soutěž bude ukončena v 85. minutě.
SYNOT TIP ARENA/EDEN - Ve čtvrtečním pohárovém derby se Spartou mohou fanoušci opět volit nejlepšího hráče Slavie. Zápasovou SMS soutěž odstartuje úvodní hvizd rozhodčího v zápase (v 19 hodin), soutěž bude ukončena v 85. minutě. SMS ve tvaru SKS  XX (číslo dresu) zasílejte na telefonní číslo 900 11 07. Cena jedné SMS je 7 korun včetně DPH. Službu technicky zajišťuje ATS, www.premiumservices.cz  

Každá 30. SMS vyhrává DVD Sešívané tituly. Ve hře jsou i slávistické dresy, které obdrží vylosovaní soutěžící.

Každý výherce obdrží zpětnou SMS zprávu. Ceny si můžete vyzvednout na VIP recepci Slavie po skončení pohárového zápasu se Spartou nebo během příštího týdne (pracovní dny od 8:30 do 17 hodin) nebo před pondělním zápasem Gambrinus ligy s Bohemians 1905 (5. dubna od 15:30 hodin).

Pozor! První SMS zpráva může být do soutěže přijata až po začátku zápasu, soutěž bude ukončena v 85. minutě. Na SMS zprávy, zaslané před začátkem spuštění soutěže a po ukončení hlasovací soutěže, nebude brán zřetel.

V minulé SMS soutěži při zápase Slavie s Libercem jste zvolili nejlepším hráčem zápasu Mateje Krajčíka.

Případné dotazy ohledně zápasové SMS soutěže směřujte na e-mail: michaela.kancevova@slavia.cz  

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články