Únavu z derby odbourávalo báčko | SK Slavia Praha
Více

Únavu z derby odbourávalo báčko

EDEN/SYNOT TIP ARENA – Jako po každém zápase v této sezoně, také po derby odbourávali slávisté únavu výklusem, báčkem na hlavním stadionu a na regenerační lince v Synot Tip Areně. Nutno poznamenat, že pořízení fotografií pro náš web se neobešlo bez komentáře.

EDEN/SYNOT TIP ARENA – Jako po každém zápase v této sezoně, také po derby odbourávali slávisté únavu výklusem, báčkem na hlavním stadionu a na regenerační lince v Synot Tip Areně. Nutno poznamenat, že pořízení fotografií pro náš web se neobešlo bez komentáře.

„Běžte pryč, jednou jsme vyhráli a už se budem fotit,“ odrazoval od pořízení snímků jeden z nejzkušenějších fotbalistů.

S týmem, který odehrál devadesát minut, netrénoval kromě marodů také Petr Janda, který musel z derby odstoupit kvůli bolavému koleni a jeho start v pondělním derby proti Bohemians 1905 je tak nejistý. Tím naštěstí počet nově zraněných hráčů po utkání končí.

Klubového lékaře Michala Tučka jsme požádali o informace o zraněných hráčích. Benjamin Vomáčka, který léčí frakturu lýtkové kosti, už nemá na noze fixaci, začal rehabilitaci, na zápasovou zátěž by mohl být připravený začátkem května.

Riste Naumov je tři týdny po operaci, bez problémů rehabilituje ve střešovické vojenské nemocnici. Josef Kaufman si stále zvětšuje svoji zátěž - čas, kdy se bude moci zapojit do zápasu, se také blíží, i když se nedá ještě úplně odhadnout. Také rehabilitace Adama Hlouška probíhá bez komplikací.

Zcela už je vyléčen Jaroslav Černý, který je šest měsíců po plastice kolenního vazu a už do svých prvních ligových zápasů naskočil.

Tijani Belaid je s týmem, ale netrénuje. Za jeho problémy s velkou zátěží může být hyperfunkce štítné žlázy, ale ještě ho čekají další vyšetření.

Slávisty čeká v pondělí první vršovické derby v Synot Tip Areně. „Bude to určitě úplně jiný zápas než se Spartou, Bohemka bude víc bránit. Ale věřím, že také v tom, že na stadionu bude pokračovat výborná atmosféra a přijde mnohem víc diváků,“ věří trenér František Cipro.

„Já pamatuji derby s Bohemkou, kdy bylo v Edenu čtyřicet tisíc lidí, kteří tehdy probořili plot. Věřím, že fanoušky naše výhra nad Spartou pozvala zpátky do hlediště,“ dodal slávistický kouč.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články